Yenisi geliyor, eski iPad'i ne yapalım?

iPad 3 geliyor diye eski iPad'inizi satmayı mı düşünüyorsunuz? Bizce hemen karar vermeyin!

Eski iPad'i (s)atmayın!

7 Mart günü yeni iPad resmin tanıtılacak ve her yeni iPad duyurusundan sonra olduğu gibi teknoloji sevdalıları için bir alışveriş çılgınlığı başlayacak. Fakat ya zaten elinde bir iPad veya iPad 2 olanlar, yeni cihazı alırken eskini ne yapacaklar? Pek çok kişinin ilk tercih satmak olduğu için ikinci el iPad piyasasında fiyatlar çok düştü. Bu nedenle satmak en iyi çözüm değil. Yok pahasına satmak yerine işte eski iPad'inize yeni işler...

Kütüphane: Eski iPad'inizi bir e-kitap okuma cihazı gibi kullanabilir, kapasitesinin tamamına yakınını e-kitap ve e-dergiler ile doldurabilirsiniz.

Görüntülü telefon: Tamam iPad bir telefon değil ama Skype ve benzeri programlar sayesinde eski iPad'iniz evde herkesin kullanabileceği bir görüntülü telefona dönüşebilir.

Eski iPad'iniz için 3 yeni görev daha... Haberimizin ikinci sayfasında...

Eski iPad'iniz için 3 yeni görev daha...

Eski iPad'iniz için 3 yeni görev daha...

Dijital çerçeve: Bugün kaliteli bir dijital çerçeveye vereceğiniz para, eski iPad'inizi satarsanız alacağınız paradan çok farklı değil. Ayrıca eski iPad'iniz muhtemelen en iyi dijital çerçeveden çok daha iyi sonuç verecektir.

Depo, stok takibi: Yeni iPad evinizdeki ve iş yerinizdeki hesabını, listesini tutmak istediğiniz şeyler için her zaman elinizin altında olacak bir takip cihazı olarak da kullanılabilir.

Hediye: Eğer eski iPad'inizi satarsanız büyük ihtimalle sadece birkaç yüz TL alabileceksiniz ama bunun yerine birine armağan etmeyi tercih ederseniz değerinin çok üzerinde bir mutluluğa neden olabilirsiniz...

Okuyucu Yorumları