Yepyeni bir Android Market geliyor!

Google, Android Market'i baştan aşağı değiştiriyor. İşte yeni tasarım ve gelen tüm yenilikler...

Yepyeni bir Android Market!

Yeni Android Market'in tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz...

Google, Android Market için bugüne dek yaptığı en büyük değişikliği yapmaya hazırlanıyor. Eğer biz süredir Android kullanıcısıysanız, Android Market'in sıkıcı ve renksiz ilk sürümlerini mutlaka hatırlıyor olmalısınız. Google, bir süre önce, bu sıkıcı tasarımı değiştirmiş ancak yine de kullanıcılardan tam not almayı başaramamıştı. Ama bu kez, gerçekten etkileyici bir Market arayüzü ile karşılaşma olasışığımız oldukça yüksek.

Yukarıdaki resimde de görebileceğiniz yeni tasarım, muhtemelen size de bir yerlerden tanıdık geliyor olabilir. Evet, yeni Market, Windows Phone 7'nin ve Windows 8'in Metro arayüzüne oldukça benziyor. Bu arayüz sayesinde uygulama kategorilerine ulaşmak ve aradığınız uygulamayı bulmak daha kolay olacak gibi görünüyor. Üstelik kategoriler arasına "Editörün Seçimi" başlıklı yeni bir kategori daha eklenmiş. Bu sayede en iyi uygulamalara daha kolay ulaşabileceksiniz.

Yeni Android Market'in getireceği diğer yenilikler ve yeni Market'e sahip olmanın yolu haberimizin ikinci sayfasında...

Yenilikler... Ama bizim için şimdilik hayal!

Yenilikler... Ama bizim için şimdilik hayal!

Yeni Android Market'in getireceği yeniliklerden biri de film ve kitap kiralamak olacak. Bu hizmet ilk aşamada sadece ABD'de hayata geçecek; daha sonra diğer ülkelere de yayılacak. Ancak biz henüz ücretli içeriğe ulaşamadığımız için, bu hizmetten yararlanmamız şimdilik hayal gibi görünüyor.

Yeni Android Market, Android 2.2 ve üzeri Android sürümlerini kullananlar için, önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Güncelleme yayınlandığında, Android cihazınız Market'i otomatik olarak güncelleyecek.

Yeni Android Market'in tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz...

Okuyucu Yorumları