Yepyeni bir internet tarayıcı!

Yepyeni bir internet tarayıcı ile tanışın! Hindistan yapımı ve çok güçlü,çok esnek: Epic!

Yepyeni bir tarayıcı!

Hindistan'ın teknoloji gücü ve potansiyeli gerçekten de inanılmaz. Güçlü bir matematik kültürüne sahip olan ülkede çok sayıda programcı ve bilişim uzmanı mevcut.

İngiliz okullarından kazanılan gelenek sayesinde de bütün dünya ile İngilizce iletişim kuran bu ülke, kendi teknolojileri ve ürünleri ile de gün geçtikçe adını daha fazla duyuruyor.

İnternet üzerinde de milyonlarca kullanıcıya sahip olan Hindistan'ın sanal varlığı gün geçtikçe güçleniyor. Önümüzdeki yıllarda Hintli internet kullanıcısı sayısı daha da artacak ve dünya üzerindeki dengeler iyice değişecek.

Bu son teknolojilerden birisi yeni bir internet tarayıcı olan Epic...

Öyle basit bir tarayıcı değil

Öyle basit bir tarayıcı değil
Zengin özelliklere sahip

Epic internet tarayıcı Mozilla kod veritabanı üzerine kurulu. Her ne kadar Firefox'u geliştiren Mozilla tarafından geliştirilmese de açık kaynak kodlu ve aynı temellere dayanan bir internet tarayıcı.

İşte bu sayede çok güçlü olan bu internet tarayıcı standart haliyle bile etkileyici. Ancak sade bir internet tarayıcı değil, güçlü özellikler ve Firefox eklentileriyle belirli bir düzeyde uyumluluğa sahip.

Hint kullanıcılarına özel çeşitli kısayollar ve hizmetler içerse de sadece Hindistan'a özgü bir internet tarayıcı değil. Bütün dünyanın kullanabileceği bir uygulama.

1500 farklı uygulama!

1500 farklı uygulama!
İçerik ve özellik olarak çok zengin

1500 Alternatif tema ve duvar kağıdına sahip olan Epic'te doğa, mimari ve spor gibi seçenekler var.

Hintli kullanıcılar için Latin alfabesiyle yazılan Hintçe yazıları otomatik olarak tanıyor. Ayrıca yine istenirse, otomatik olarakmetinleri Hintçe'ye çevirebiliyor.

1500 farklı uygulamayla zenginleşen Gmail,Facebook, Orkut, Twitter, Google Maps, yapılacak işler listesi, Snippet'ler ve Write isimli Word alternatifi bir kelime işlemcisine sahip.

Güvenlik için ESET tarafından desteklenen, kendi içerisinde bir anti-virüs uygulamasına sahip. Tek tıklamayla tarayıcı geçmişini temizleyebiliyor. Üstelik Flash cookie'leri bile temizleyebiliyor.

Firefox eklentilerinden 10.000 tanesinden fazlasını destekleyen esnek ve tekrar vurgulayalım zengin, güçlü bir internet tarayıcı olan Epic'i denemelisiniz.

Download: Epic internet tarayıcı

Okuyucu Yorumları