Yerli bilgisayar dünyasında yeni bir oyuncu

Atmaca'dan "WOON" ve "SUNNY" markaları ile yerli bilgisayar sektörüne yeni bir nefes geliyor.

Yeni bir yerli PC!

2008 yılına yeni bir yatırımla başlayan Atmaca Grup, elektronik alanındaki ürünlerine bilgisayarları da ekledi. Sunny ve yeni markası Woon ile bilgisayar pazarına giren Atmaca Grup her iki markasıyla da masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, LCD PC ve tablet monitör gibi yeni ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.

Hem fiyat hem de performans olarak tüketici odaklı konumlandırılan tüm bilgisayar ürünlerinin pazarlaması ise Atmaca Bilgisayar Teknolojileri A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek.

Atmaca Grup, 30 yıllık pazar bilgisi ve üretim deneyimi ile Türkiye elektronik sektöründeki faaliyetlerini sürdürüyor. Atmaca Elektronik çatısı altında çok sayıda elektronik ürünü tüketicilerle buluşturan şirket, Atmaca Bilgisayar Teknolojileri A.Ş. ile de iki yeni bilgisayar markasını tüketicilerin tercihine sunuyor. Atmaca Bilgisayar Teknolojileri A.Ş. tarafından pazarlanacak olan "Sunny" ve "Woon" marka bilgisayarlar ve sağladıkları avantajlarla farklılık yaratılması hedefleniyor. "Woon" marka bilgisayarlar daha profesyonel kullanıcıların, "Sunny" marka bilgisayarlar ise başlangıç seviyesindeki kullanıcıların en konforlu şekilde faydalanabilmesine yönelik tasarlandı. Atmaca Bilgisayar Teknolojileri A.Ş. her iki markasıyla masaüstü ve dizüstü bilgisayarların dışında LCD PC ve Tablet PC gibi yeni ürünleriyle profesyonel kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

Yerli bilgisayar dünyasında yeni bir oyuncuAtmaca Bilgisayar Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürü Yetkin Şekeroğlu, bilgisayar sektörüne girmeleri ve bu alanda gerçekleştirdikleri yatırımlar ile ilgili şunları dile getirdi:

"Atmaca Grup olarak bilgisayar sektörüne farklı açılımlar sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Bugüne kadar Sunny markası ile çok sayıda ürüne imzasını atan Atmaca Grup, 2008 yılı ile birlikte bilgisayar sektöründe de Atmaca Bilgisayar Teknolojileri A.Ş. olarak hizmet verecektir. Elektronik sektöründe yer edinmiş Sunny markası ve yeni markamız Woon ile sunacağımız bilgisayarların tüketiciler tarafından tercih edilecek çok özel niteliklere sahip olduğunu gururla vurgulamak isteriz. En temel farklılığımız ise rekabeti sadece fiyatta değil kalite ve serviste de yaşatacak olmamız. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız gereği satış ve satış sonrası hizmetlerimizde kalite ve güven en önemli unsurlardır. "

Yeni bir yerli marka: WOON

Yeni bir yerli marka: WOON

Atmaca Bilgisayar Teknolojileri A.Ş tarafından, "Woon" markası altında PC, LCD PC, Notebook ve Tablet PC'ler satışa sunuluyor. Özellikle profesyonel kullanıcıya hitap eden "Woon" marka bilgisayarların konsepti, kullanıcıların tüm ihtiyacını karşılamaya yönelik tasarlandı. Özellikle LCD PC Türkiye'de yerli üreticiler tarafından pazara sunulması açısından bir "ilk" olma özelliğini taşıyor. Bu özellik ile birlikte LCD PC'lerin upgradable olması uluslararası markalara karşı en önemli avantajları arasında yer alıyor.


Woon marka bilgisayarlar özellikle "Notebook" modelleri ile dikkat çekecek. Tüm üstün nitelikleriyle birlikte taşıma kolaylığı da sağlayan "Woon Notebook"lar, 699$ ile 999$ arasında değişen fiyatları; tüketicilerin tercihlerine göre farklı renk seçenekleri ve farklı dizaynları ile tüketicilerle buluşacak.
Atmaca Bilgisayar Teknolojileri A.Ş., Tablet PC'leri daha geniş kitlelere ulaştırabilmek amacıyla çok özel bir fiyat politikasıyla pazara sunuyor. "Woon" Tablet PC'ler 19inch boyutundaki desktop monitörü sayesinde bir kalemle el yazısını algılatma, istenen doküman üzerinde fırça veya kalemle değişiklik yapabilmeyi sağlıyor. Tablet monitörler 599$'lık perakende fiyatı ile istenen her PC'ye uygulanabileceği gibi farklı markalara da adapte edilebilecek. Woon markası adı altındaki Tablet PC'ler de 999$'a satışa sunulacak. "Woon" marka bilgisayarlar Atmaca Bilgisayar Teknolojileri A.Ş.'ye özgün satış kanalları ile teknoloji marketlerde tüketicilerle buluşacak.

Başlangıç seviyesi için: SUNNY

Başlangıç seviyesi için: SUNNY

Atmaca Bilgisayar Teknolojileri A.Ş. "Sunny" marka PC ve Notebook'ları ile de giriş seviyesindeki kullanıcılara hem uygun fiyatlı hem de kullanım kolaylığı yüksek ürünler sunuyor. PC'lerinde tek tip kasa ve Notebook'larında da tek model sunacak olan Sunny, kullanım kolaylığı ve uygun fiyatı ile başlangıç seviyesindeki kullanıcılar için alternatif bir seçenek oluşturuyor. "Sunny" marka bilgisayar ise Atmaca Elektronik'in bayilerinde tüketicilerle buluşacak.

Müşteri memnuniyetine verdiği önem çerçevesinde güçlü bir alt yapı oluşturan Atmaca Bilgisayar Teknolojileri A.Ş., teknik servis alanında da kullanıcılarına yüksek standartlar sunuyor. 81 ildeki 100 noktada yedek parça stoklu teknik servis hizmeti veren ilk markalar olma özelliğine sahip "Sunny" ve "Woon" bilgisayar kullanıcıları, her teknik serviste onarım bedellerini gösteren fiyat listesini de görebiliyor.

Bilgi için:
0 212 352 41 92

Okuyucu Yorumları