Yeteneğini göster, oynadıkça kazan

Seagate'in hazırladığı oyunları oynayarak bu veri depolama çözümünü kazanmanız mümkün

Seagate ile oynayan kazanıyor

Hayatımızın büyük çoğunluğunu dijital cihazlar ve onların içerisinde bulunan dijital veriler; fotoğraf, müzik, film dosyaları ve metin belgeleri oluşturuyor. Yaşamın her anında karşılaşılabilen kötü sürprizler kullanmış olduğumuz dijital cihazların bozulmasına ya da hasar görmesine sebep olurken, önem verdiğiniz dosyaları da kaybetme riskini ortaya çıkıyor. Bu riskleri yok edebilmek adına dijital hayat verilerinizi güvenle yedeklemeniz, o hayatı keyifle ve doyasıya yaşamanızı sağlıyor.

Olur böyle şeyler hayatta, sen yedeklemeyi unutma

"Kaybedildiğinde yeri doldurulamayan dosyaların" önemini vurgulamak adına, Seagate, eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz oyunlar başlatıyor. 4 hafta boyunca sürecek 3 farklı oyunun içeriği, Seagate'in yeni ürünü olan Backup Plus'tan ilham alınarak oluşturuldu. Bilgisayarınızda yer alan dosyalar dışında sosyal ağlardaki (Facebook, Flickr ve Youtube) verilerinizi de yedekleyen Backup Plus dijital hayatın kötü sürprizlerine meydan okuyor.

Yeteneğini göster, oynadıkça ve paylaştıkça kazan

Sosyal ağların enerjisini oluşturan paylaşmanın puan kazandırdığı, çekilişle değil yeteneğinizle kazanacağız 3 oyundan biri otomatik seçimle ekranınıza geliyor. Her haftanın sonunda paylaşımlarınız ve yeteneğiniz sayesinde topladığınız puanlar size Seagate'in veri depolama çözümü Backup Plus olarak dönebilir.

4 hafta sonunda Backup Plus sahibi olacak 4 kişiden biri olabilmek için http://www.facebook.com/SeagateTurkiye sayfasını takip etmeniz ve mini oyunlarda yarışmanız yeterli. Yarışma puanlarınızın güvenle saklanması için yarışmaya başlarken kayıt olmayı unutmayın.

Okuyucu Yorumları