Yeteneklerle dolu bir Blu-Ray oynatıcı!

Samsung'dan tüm ailenin keyifle vakit geçirmesi için tasarlanmış bir Blu-ray oynatıcı ile tanışın...

Yeteneklerle dolu Blu-Ray!

Samsung'un yeni Blu-ray'i BD - C5500, şık dizaynı, dokunmatik tuşları ve sahip olduğu özellikleri ile ev sineması eğlencenizi yeni bir boyuta taşıyor.

Samsung'un özel Internet@TV teknolojisine sahip Blu-ray'i BD - C5500, büyük ve parlak ekranlara yüksek kalitede medya aktarıyor. Size de internete kolayca bağlanarak web dünyasının sunduğu tüm içeriğin tadını çıkarmak kalıyor. BD - C5500'ün sahip olduğu Samsung Applications özelliği sayesinde içerik ekleyebiliyor, silebiliyor ve mevcut içeriklerinizi organize edebiliyorsunuz. Ayrıca, internet üzeirnden görüntülü arama da gerçekleştirerek arkadaşlarınıza bağlanabiliyorsunuz.

Kişisel bilgisayarınızda ve mobil cihazlarınızda bulunan film, müzik ve fotoğraflarınızı Blu-ray'inizin All Share özelliği sayesinde kablosuz bir şekilde eş zamanlı olarak Samsung TV ekranınıza aktarabiliyor, sizi arayanları ve e-posta gönderilerinizi aynı anda ekrandan takip edebiliyorsunuz.

Screen Fit özelliği ile Samsung BD – C5500 Blu-ray, 21:9'luk filmleri otomatik olarak 16:9'a çevirerek ekrandaki siyah bantları yok ediyor. Size de filmleri sadece tek bir tuşa basarak orjinal şekilde izlemesi kalıyor.

Daha da gelişmiş yetenekler

Daha da gelişmiş yetenekler

Divx HD özelliği de, internetten Divx formatında indirdiğiniz ve DVD'ye veya CD'ye kaydettiğiniz filmleri Blu-ray oynatıcınız sayesinde TV ekranında izlemenize olanak sağlıyor.

Samsung'un hız felsefesi ile geliştirilen BD - C5500 ile ayrıca hiç zaman kaybetmeden filminizi izlemeye başlayabiliyorsunuz. Ultra Fast Play sayesinde izlemek istediğiniz film, hiç beklemeden anında ekranınızda oynamaya başlıyor.

Samsung BD - C5500'de bulunan yeni DTS – HD Master Audio özelliği sayesinde orjinal kayıt sesini olduğu gibi, hiç ses kaybı yaşamadan dinleyebilecek, Dolby True HD sayesinde de sizi seslerin sizi tamamen sardığını hissedeceksiniz.

Bir AV ağ sistemi özelliği olan Anynet+ ile Samsung BD 5500'ün yanı sıra tüm Samsung cihazlarınızı otomatik olarak kontrol edebiliyor ve ve farklı cihazlar için farklı uzaktan kumandalar kullanmanıza gerek kalmıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları