Yığınla iPhone 5C topluca sızdı!

Ucuz iPhone, yani iPhone 5C'den sızan bu görüntü, diğerlerinden biraz farklı!

iPhone 5C çok fena sızdı!

Yeni ürünlerini gizli tutmaktaki başarısını iPhone 5'te kaybeden Apple, bu sene tanıtılacak olan iPhone'larını da defalarca sızmaktan alıkoyamadı. Çok kez sızan iPhone 5C'nin son sızıntısı, şimdiye kadarki sızıntıları taçlandıracak nitelikte.

Çince web sitesi Sina Weibo'dan bir kullanıcının ortaya çıkardığı fotoğrafta iPhone 5C'lerin bir çeşit kalite testinden geçtiği görünüyor. Görüntüde buzdolabına benzer bir ortamdaki onlarca iPhone 5C, topluca şarj ediliyor.

Fotoğrafı gönderen kullanıcının Apple üreticisi Pegatron'da çalıştığı iddia ediliyor. Yeni ortaya çıkan China Labor Watch raporunun Pegatron'un çalışma şartlarının "çok kötü" olduğunu söylediğini düşündüğümüzde ve buna yeni iPhone'ların Pegatron'da üretildiği bilgisini eklediğimizde, fotoğrafın gerçeği yansıttığını düşünmememiz için bir neden yok.

"Ucuz iPhone" olarak tanınan iPhone 5C'nin tam donanımlı iPhone 5S ile beraber Eylül ayında ortaya çıkması bekleniyor. Cihazın çıkacağı gün ise Apple'ın etkinlik davetiyelerini dağıtmaya başlamasıyla ortaya çıkacak.

Okuyucu Yorumları