Yılbaşı İçin Önemli Fotoğrafçılık Önerileri

Yılbaşı gecenizi unutulmaz kılacak fotoğrafçılık önerileri.

Yılbaşı için fotoğrafçılık öneriler

Çektiğimiz fotoğraflarda ışık, renk, netlik gibi birçok faktörü göz önünde bulunduruyoruz. Fakat konu yılbaşı olduğunda bu faktörler şüphesiz ki daha etkili oluyor. Hiçbirimiz düşük ışıktan veya bulanık görüntülerden dolayı anı kaçırmayı istemeyiz. İşte yılbaşı gecesi Mate 20 Pro ile çekeceğiniz fotoğraflardan maksimum verimi almanız için gerekli olan ipuçları:

Mate 20 Pro'nun yapay zekası siz çekim yaparken kadrajdaki nesneleri ve açıyı takip ederek el titremelerini önlüyor. Bu da yılbaşı gecesi karanlık ortamda mükemmel kalitede ve netlikte fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. Bu sayede tripod kullanımına gerek kalmayacağı için sadece fotoğraflarınıza odaklanarak gecenin tadını çıkarabilirsiniz.

Yılbaşı İçin Önemli Fotoğrafçılık Önerileri

Ultra geniş açı lens desteği ile gelen üçlü Leica kamerası sayesinde geniş perspektifli çekim yapabilecek ve yaklaşık yüzde 40 daha fazla kadrajla fotoğraf çekmenin keyfine varacaksınız.

Yaratıcılık sizden, makro çekim özelliği Mate 20 Pro'dan. Ultra geniş açılı lens yapısının yanı sıra 2,5 cm uzaklığa kadar nesnelerin net görüntülerinin çekilmesine imkan veren makro çekim özelliği ile yılbaşında dilediğiniz gibi fotoğraf çekebilirsiniz.

Hepimiz düşük ışıkta çekilen fotoğraflara dair kaygılar duyuyoruz. Mate 20 Pro yılbaşı gecesi yaptığınız çekimlerinizde bu kaygıyı ortadan kaldıracak. Sahip olduğu hazır modları kullanarak görseldeki insan unsurlarını ayırabilir, etrafındaki renklerin canlılığını artırabilir ve kişileri daha çarpıcı bir şekilde vurgulayabilirsiniz.

Mate 20 Pro yalnızca fotoğrafla sınırlı kalmıyor, yılbaşı gecesi çektiğiniz videolarda da sahip olduğu yapay zeka destekli kamera modu sayesinde renk, parlaklık, doygunluk gibi ayarları otomatik olarak sizin için yapıyor.

Cihazın sahip olduğu ''AI Spotlight Reel'' özelliği, klipleri kendiliğinden tanımlıyor ve 10 saniyelik bir montajı otomatik üretiyor. Bunun yanı sıra 16:9 oranına göre çok daha sinematik bir etki yaratan 21:9 formatını da hem fotoğraf hem de video çekimlerinde destekliyor. Böylece size de yeni yıl anılarınızı alışılmışın dışında bir şekilde görüntüleme imkanı sunuyor.

En önemlisi de siz tüm bu özellikleri kullanarak en güzel fotoğraflarınızı çekerken yüksek pil gücüyle yılın son gecesinde de sizi yarı yolda bırakmayacak, hızlı şarj özelliği sayesinde ise olası bir durumda hızlıca telefonunuzu şarj edebileceksiniz.

Okuyucu Yorumları