Yıldönümlerini unutmaya son

Bu yüzüğün yardımıyla evlilik yıldönümünüzü unutmanız mümkün değil; ama biraz canınız yanabilir.

Bu yüzük yakıyor

Bir erkek için en korkunç anlardan biri, herhalde evlilik yıldönümünü unuttuğunda eşinin gazabına uğradığı andır. Eğer yıldönümünüzü unuttuysanız, bundan sonra en pahalı hediyeleri almanız bile kendinizi affettirmek için yeterli olmaz; unutkanlığınız günler boyunca yüzünüze vurulur, kendinizi yerin dibine girmiş gibi hissedebilirsiniz.

Neyse ki teknoloji bir kez daha yardımınıza koşuyor. "Remember Ring" (Hatırlatma Yüzüğü) adı verilen ilginç yüzük, ilk bakışta altından yapılmış standart bir alyansı andırıyor. Ama işin aslı bu kadar basit değil. Yüzüğün özelliği, belli bir tarihe göre programlanabilmesi. Örneğin evlilik yıldönümünüzü programladığınızda, yüzük bir önceki gün her saat başı 10 saniye süresince 120 Fahrenheit'a (50 Celcius dereceye) kadar ısınıyor ve parmağınız yanıyor. Acı bir deneyim de olsa, evlilik yıldönümünüzü unutmamanız için yeterli bir uyarı... Üstelik hiç kimse eşinin gazabından kurtulmak için birkaç saniye parmağının yanmasına hayır demeyecektir.

Alaska Jewelry isimli şirket tarafından geliştirilen Remember Ring şimdilik konsept bir ürün olarak tanımlanıyor. Ancak satışa çıktığında 760 Dolarlık fiyat etiketine sahip olacağı ve ömür boyu garanti ile birlikte satılacağı şimdiden açıklanmış durumda. 6 farklı modelde satılacak olan Remember Ring, isteğe göre beyaz ya da sarı altından imal edilebilecek.

Okuyucu Yorumları