Yılın Gönüllü Dostu Teknoloji Şirketi!

Gönüllü faaliyetleriyle Samsung Electronics Türkiye'ye"Yılın Gönüllü Dostu Teknoloji Şirketi oldu.

Yılın Gönüllü Dostu şirketi!

Samsung Electronics Türkiye, çalışanları tarafından kurulan "Samsung Gönüllüleri" kulübünün çalışmaları dolayısıyla, Türkiye'nin 81 ilinde hayata geçirdiği gönüllü faaliyetleriyle tanınan Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği'nce "Yılın Gönüllü Dostu Teknoloji Şirketi" ödülüne layık görüldü. Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung ise "Yılın Gönüllü CEO'su" seçildi. 5 Aralık'ta düzenlenen Dünya Gönüllüler Günü Konferansı'nda, her iki ödülü de şirket ve çalışanlar adına Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung aldı.

Yoonie Joung: "Samsung Gönüllüleri, bugüne kadar yüzlerce kişiye fayda sağladı"

Yoonie Joung, konferansta yaptığı konuşmada; "Gönüllülük bilinci geliştikçe toplumlar içindeki birlik ve beraberliğin de güçleneceğine inanıyoruz. Bu inançla, geçtiğimiz yıl çalışanlarımızın gönüllü projelerde yer almasını desteklemek için 'Samsung Gönüllüleri' programını hayata geçirdik. "Samsung Gönüllüleri, bu süreçte farklı sosyal gruplar ve ihtiyaç sahipleriyle buluşarak yüzlerce kişiye fayda sağladılar. Gönüllülük faaliyetleriyle bizleri gururlandıran çalışanlarımız başta olmak üzere bütün gönüllülerin daha iyi bir yaşam ve ortak fayda için gösterdikleri çabaya büyük saygı duyuyor ve herbirini içtenlikle kutluyorum" dedi.

Samsung Gönüllüleri yaşamlara dokunmaya devam ediyor

Geçtiğimiz yıl Samsung'un SOMA'da laboratuvar altyapı desteği verdiği teknik liselerde okuyan öğrencilerin kırtasiye ve kıyafet ihtiyaçlarını karşılayan "Samsung Gönüllüleri", 2015 yılı içinde Barış Manço Çocuk Evi bünyesindeki oyun salonlarının ihtiyaçlarını karşıladı. Bu yıl ayrıca Down Cafe'de kahvaltı etkinliği düzenleyerek gelirini Down Sendromlu çocuklara aktaran, Kızılay işbirliğiyle bir Kan Bağışı kampanyasına imza atan kulüp, GETEM (Görme Engelliler Teknoloji Eğitim Merkezi) işbirliğiyle Samsung çalışanlarına görme engelliler için kitap okuma eğitimi verilmesine de ön ayak oldu.

Okuyucu Yorumları