Yılın İlk Digitalzone Meetups Etkinliği Gerçekleşiyor

Bu yılın ilk Digitalzone Meetups etkinliği, 31 Ocak Salı günü saat 19:00'da KWORKS Girişimcilik Araştırma Merkezi, Şişli'de düzenlenecek.

Yılın ilk Digitalzone etkinliği!

Geçtiğimiz yıl Doğu Avrupa'nın en büyük dijital pazarlama konferansı Digitalzone16'yı organize eden Zeo, etkinliklerine Digitalzone Meetups ile devam ediyor. Bu yılın ilk Digitalzone Meetups etkinliği, 31 Ocak Salı günü saat 19:00'da KWORKS Girişimcilik Araştırma Merkezi, Şişli'de düzenlenecek.

Chip.com üzerinden canlı yayın yapılacak olan Digitalzone Meetups etkinliğine her biri alanında uzman 6 SEO uzmanı katılacak ve yılın ilk SEO paneli gerçekleştirilecek.

Konuşmacılar;

  • İlyas Teker – Uluslararası SEO Danışmanı: 9 yılı aşkın süredir online marketing alanında çalışmakla beraber aynı zamanda Coca-Cola, Adidas, Sony gibi 150'den fazla markaya SEO danışmanlığı verdi. Şu an Fortune 500 şirketlerinin DEO departmanlarına destek oluyor. Ayrıca DeepCrawl şirketinin danışman kurulunda yer alıyor.
  • Serbay Arda Ayzit - SEO Direktörü (SEM): 10 senedir profesyonel olarak dijital pazarlama sektörü içerisinde çalışan Ayzit, 8 senedir Türkiye'nin önde gelen performans pazarlaması ajanslarından biri olan SEM bünyesinde SEO Direktörü olarak çalışıyor. Ayrıca 2 buçuk yıldır içerik pazarlaması ajansı olan Contentus'un kurucu ortağı olarak içerik pazarlaması alanında faaliyetlerde bulunuyor.
  • Okan Kortan - SEO Manager (Hepsiburada): Profesyonel olarak toplam 9 yılı aşkın süredir online marketing alanında çalışmakta olan Kortan, 1998 yılında kurulan Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitesi Hepsiburada.com'da 3 yıldır SEO süreçlerini yönetiyor.
  • Yiğit Konur – Kurucu (Zeo): Zeo'nun kurucusu olan Yiğit Konur, Avrupa ve ABD'deki Arama Ödülleri'nde 2 yıldır jüri üyesi ve Bugüne değin BrightonSEO, WMF16, SEMdays ve Content Marketing Masters gibi birçok yurtdışı konferansında konuştu.
  • Arda Mendeş - Dijital Pazarlama Müdürü (Demirören Medya): Demirören Medya'da Dijital Pazarlama Müdürü olan Mendeş, öncesinde Modanisa ve Zeo'da SEO direktörü olarak görev almıştır.
  • Behlül Göktepe – SEO & İçerik Direktörü (Buldubuldum.com): Naspers Türkiye'de SEO Manager olarak görev alan Göktepe, şu an Buldumbuldum.com e-ticaret sitesinde SEO & İçerik Editörü olarak görev alıyor.

Etkinlik Akışı

18:30 - 19:00 - Networking & Tanışma

19:00 - 20:00 - Birinci Oturum

20:00 - 20:15 - Kahve Arası

20:15 - 21:15 - İkinci Oturum

Digitalzone Meetups etkinlik katılımı ücretsiz olup, katılımcı sayısı 200 kişi ile sınırlıdır. Etkinlik katılım biletlerine Eventbrite üzerinden ulaşılabilirsiniz: https://www.eventbrite.com/e/digitalzone-meetups-aylk-seo-kafe-toplantlar-tickets-31285330265

Ayrıntılı bilgi ve destek için https://zeo.org/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları