Yoğun çalışanların yeni asistanı: Voyager Edge

'Tek bir kulaklıkla dışarıda ne kadar net duyabilirim ki?' sorusunun yanıtı: Voyager Edge.

Yeni asistan: Voyager Edge

Plantronics'in Bluetooth'lu mobil kulaklık kategorisindeki Voyager Edge modeli, çalışanlara iş hayatında net ses akışıyla kolaylık sağlarken, trafikte de sesli komutlarla çağrıları yanıtlamanıza ve yola odaklanmanıza imkân sunuyor. Pil ömrü, ses kalitesi, su geçirmeme gibi farklı özelliklere sahip kulaklık, zarif tasarımıyla da ön plana çıkıyor

Gün içinde telefonu elinden düşüremeyenlere yönelik geliştirilen Voyager Edge, sizi telefona olan bağımlılığınızdan kurtarıyor. Görüşmelerinizi cep telefonunuza dokunmadan rahatlıkla yapabileceğiniz Voyager Edge bluetoothlu mobil kulaklık, özellikle non-stop yaşayanlara ve yoğun tempoda çalışanlara büyük kolaylıklar sağlıyor.

'Tek bir kulaklıkla dışarıda ne kadar net duyabilirim ki?' sorusuna geliştirdiği ses teknolojisiyle cevap veren Voyager Edge, arka plandaki çevresel gürültü önleme teknolojisiyle de karşı tarafa net bir ses akışı sağlıyor. P2i nano kaplama teknolojisiyle asgari düzeyde sıvı dökülmelerine karşı dayanıklı olan Voyager Edge, iOS ve Android için ücretsiz yükleyebileceğiniz uygulama sayesinde ise ''Find MyHeadset'' özelliği ile kulaklığınızın yerini kolayca bulabilirsiniz.

Trafikte seyir halindeyken sesli komutlarla telefonunuza gelen çağrıları koordine edebildiğiniz Voyager Edge, kulağınızdaki kişisel sekreteriniz oluyor. 9 gramlık ağırlığıyla kulağınızdaki varlığını hissetmeyeceğiniz kulaklık, gelen çağrıların kimden olduğunu söylemesinin yanında "answer" ya da "ignore" gibi sesli komutlarıyla da çağrıları yönetiyor. Kulaklık, trafik kazalarının büyük bir yüzdeliğine sahip olan nedenlerinden cep telefonuyla konuşmayı böylece güvenli hale getiriyor.

Voyager Edge'i kulağınızdan çıkardığınızda çağrıya otomatikman telefondan devam edebiliyorsunuz. Aynı şekilde telefondan yanıtladığınız çağrılara kulaklık ile devam etmek istiyorsanız Voyager Edge'i kulağınıza takmanız yeterli. 6 saate kadar konuşma süresi bulunan Voyager Edge, yanında taşınabilen şarj kabı ile ekstra 10 saatlik kullanım süresi bulunuyor. 7 gün boyunca ise bekleme modunda hazırda bekleyen kulaklık toplamda 16 saat gibi bir sürede kullanabilirken 90 dakika gibi kısa bir sürede de şarj edilebiliyor.

Okuyucu Yorumları