Yok artık dedirten iPhone 5!

iPhone 5'in fiyatının çok pahalı olduğunu düşünüyorsanız, bu iPhone 5'i henüz görmediniz demektir...

Yok artık dedirten iPhone 5!

Piyasaya çıktıktan sonraki yankıları hala devam ederken, Apple'ın amiral gemisi iPhone 5'i çoktan modifiye ettiler bile. Eğer sokağa atacak paranız çoksa, altın bir iPhone 5 sahibi olmanız artık mümkün.

Gold & Co. imzalı altın kaplama iPhone 5'inize kavuşmak için, öncelikle Dubai'deki Collector's Palace'a seheyat etmeniz gerekecek. Ancak muhtemelen özel jetiniz olduğu için, mesafeyi pek dert etmenize gerek yok. Ve artık müthiş gösterişli 24 ayar iPhone 5'iniz sizi bekliyor.

Altın iPhone 5'in fiyatı henüz belli değil. Ancak zamanında altın ve elmas kaplı iPhone 4S'in 9,4 milyon dolardan satıldığını düşünürsek, yeni modelin de bu fiyattan aşağı kalır yanı olmayacak.

Peki iPhone 5'in modası geçtiğinde, yani seneye yeni sürümü çıktığında eski altın kaplama iPhone 5 sahipleri ne yapacak, gerçekten merak konusu. Cihazlarını doğrudan geri dönüşüm kutusuna mı atarlar, yoksa üzerindeki altını eritip yeni modelde mi kullanırlar bilinmez ancak birçoğumuzun böyle bir derdi olmadığı için, üzerinde pek de düşünmeye gerek yok açıkçası.

Okuyucu Yorumları