Yoksa Google Glass'a KitKat mı geliyor?

Sizin cep telefonunuza halen KitKat gelmemiş olabilir ama hiç beklenmedik bir cihaza gelmek üzere...

Google'dan KitKat sürprizi!

Google, akıllı gözlüğü Glass üzerinde var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Son gelen haberlere göre akıllı ceplerden sonra artık Google Glass da Android 4.4 KitKat platformuna güncellenecek. Bu bir bakıma oldukça yerinde bir karar, zira Glass halen 4.0 Ice Cream Sandwich platformunda çalışıyordu. Diğer yandan beklenen XE14 güncellemesi için sessizlik sürüyor...

Google çalışanı Terasa Z tarafından yapılan açıklamaya göre Glass için yakında KitKat güncellemesi gelecek. Böylece Glass deneyiminin bir üst seviyeye çıkacağına inandığını belirten Terasa Z, bu güncelleme hakkında oldukça heyecanlı olduklarını ve bunun oldukça yerinde bir hamle olduğunun altını çizdi. Diğer yandan beklenen XE14 güncellemesi için daha önce verilen tarihin şubat ayı olduğundan bahseden Terasa Z, henüz güncellemeyi yetiştiremediklerini bu nedenle de bir süreliğine askıya aldıklarını söyledi.

Terasa Z ayrıca şu sözlere de yer verdi: "Bunun bazılarını hayal kırıklığına uğratacağını biliyorum. Fakat hepsi Explorer programının bir parçası. Ekip olarak pek çok şeyi bir arada deniyoruz. Çok çalışıyoruz ve bazı noktalar için daha fazla çalışmamız gerekiyor. O nedenle, daha iyi bir sonuç için şimdilik beklemek daha iyi gibi görünüyor."

Okuyucu Yorumları