YotaPhone 3'ün Resmi Satış Tarihi Açıklandı!

Ön ve arkasında ayrı ekranlar bulunduracak olan YotaPhone 3'ün satışa çıkacağı tarih resmi olarak açıklandı!

İki ekranlı yeni telefon geliyor!

Rus telefon üreticisi Baoli Yota tarafından geliştirilen YotaPhone, ilk kez ortaya çıktığında büyük ilgi görmüştü. Bunun sebebi, diğer akıllı telefonlardan farklı görünümü ve kullanım biçimiydi. Arkasında da tam boyutlu bir ekran bulunduran telefon, bu ekranıyla e-kitap okuyuculara benzer bir görünüm sunuyordu. Böylece uzun kullanım süresini gözeten YotaPhone, ilk modeliyle 2013 yılında raflarda yer almış, YotaPhone 2 olaraksa 2014 yılında sahneye yeniden çıkmıştı. Bunu takiben 2015 yılında YotaPhone 3 haberleri gündeme geldi, fakat altından bir şey çıkmadı. Ta ki Çin'de henüz düzenlenen ticaret fuarına kadar.

Fuarda sürpriz şekilde sahne alan YotaPhone yetkilileri, YotaPhone 3'ün bu yıl geleceğini müjdeledi. Çin'de eylül ayında satışa sunulacağı açıklanan YotaPhone 3, ardından Rusya'da raflarda yer alacak. 64 GB ve 128 GB olarak iki farklı depolama seçeneği ile gelecek olan çift ekranlı telefon, 350 Dolar ve 450 Dolar fiyatlarla alıcı bulacak.

Sunumda YotaPhone 3 hakkında satış tarihi, depolama kapasitesi ve fiyat dışında başka bir bilgi paylaşılmadı. Ancak yeni modelin de çift ekranlı olacağı elbette kesin. Ön yüzde standart akıllı telefonlardaki gibi tam renkli bir ekran olacakken, arka yüzde ise gri tonlamalı e-mürekkep ekranla gelecek olan YotaPhone 3, bakalım üzerindeki sır perdesini ne zaman kaldıracak.

Okuyucu Yorumları