YouTube'da "Moodwall" dönemi!

YouTube'un "Moodwall" adını verdiği yeni özellik, bakın kullanıcılara neler sunuyor...

YouTube'da "Moodwall" dönemi!

YouTube, site içerisinde istediğiniz videoları bulmayı daha kolay hale getirecek "Moodwall" adında bir işlevi test etmeye başladı.

Beta aşamasındaki işlev, videoları "vibe" adı verilen kategorilere ayırıyor. Bu kategoriler arasında YouTube tarafından belirlenen "komik, hızlı, havalı, garip, yaratıcı, güçlü ve iğrenç" gibi başlıklar yer alıyor.

Bu arada yeni işlev, ortaya çıkan birtakım hatalar nedeniyle bazı kullanıcılar arasında kafa karışıklığı yarattı. Bazı kullanıcılar yeni işlevden oldukça memnunken, bazıları habersiz gelen işlev nedeniyle şaşkına döndü. Örneğin lagarto220 adındaki bir kullanıcı, Google Ürün forumlarında Cuma günü YouTube'a girdiğini ve yeni arayüzle karşılaştığını, ancak hemen eski görünüme dönmek istediğini söylüyor. Klasik görünüme geri dönmenin yolu ise geçmişinizi temizlemekten ve web tarayıcı önbelleğini temizlemekten geçiyor.

Google, yeni özellikle ilgili henüz bir açıklama yapmadığından ne zaman onu kullanabileceğimizi öğrenmek için biraz beklememiz gerekecek.

Okuyucu Yorumları