YouTube'da ünlü olan kız sahtekar çıktı...

19 yaşındaki Avusralyalı kız, YouTube'da yayınlanan görüntüleriyle bir anda ünlü oldu ama...

YouTube yıldızının yalanı!

Geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan bir video, Avustralya'lı 19 yaşındaki Clare Werbeloff'u şöhretle tanıştırdı. Genç kız Sydney'de meydana gelen bir silahla yaralamanın görgü tanığı olarak, olaydan kısa bir süre sonra televizyon kameralarına röportaj vermiş ve yaptığı konuşma YouTube'da yayınlandıktan sonra yerel bir halk kahramanına dönüşmüştü.

Genç kızın güzelliği ve sempatik tavırları bir anda onu milyonların sevgilisi haline getirdi. T-shirt'leri ve üzerinde resminin olduğu bardaklar satılmaya başladı, televizyon programlarına davet edildi ve hatta bikini fotoğraf çekimi teklifi bile aldı. Fakat avukatının yaptığı bir açıklama Werbeloff'un yalanını ortaya çıkardı. Avukatı genç kızın aslına hiçbir şey görmediğini ve kameraları görünce ünlü olmak için olayı uydurduğunu söyledi.

Werbeloff şu anda bahçesinde kamp yapmış olan medya mensuplarından saklanıyor. Olayda vurulan adam ise "Ben neredeyse ölüyordum ve bu sırada beyinsiz bir kız haberlerde ünlü olmaya çalışıyordu" şeklinde tepkisini dile getirdi.

Okuyucu Yorumları