YouTube'dan küçük yenilikler...

YouTube kendini yenilemeye devam ediyor. Yapılan 2 yenilik ve cevapsız kalan asıl soru burada...

YouTube'dan yenilikler!

YouTube web sitesinde gerçekleştirdiği son yenilikleri, resmi blog'unda duyurdu. Yenilikler arasında en ilgi çekici olanları video paylaşımı konusunda Twitter entegrasyonu ve taşınabilir cihazlarda YouTube'u yaygınlaştırmaya yönelik olanlar. YouTube kurumsal bir kararla bundan sonra gerçekleştirdikleri tüm yenilikleri blog'ları üzerinden duyuracaklarını ve bu sayede kullanıcıların son gelişmelerden anında haberdar olabilecekleri açıkladı.

YouTube'un hayata geçirdiği özeliklerden ilki taşınabilir cihazlar için yeniden düzenlenen mobil sayfalarının artık eskiye göre videoları daha hızlı ve daha sağlıklı bir şekilde oynatabilmesine yönelik yapılan teknik düzenlemeler.

Bunun dışında artık YouTube'da "Twitter'da paylaş" seçeneği yer alacak. Bu sayede sadece video yayınlamak değil, yayınlanmış videoların paylaşımı da daha basit ve hızlı hale gelecek. Yeni kullanıcı giriş özelliği artık Google hesabınız ile hızlı bir şekilde YouTube'daki hesabınıza erişmenize olanak veriyor. Giriş yaptıktan sonra ise site üzerinde kayıtlı arkadaşlarınızla anında mesajlaşma imkanına sahip olabileceksiniz. Ve son olarak daha önceden siteye HD videolarınızı yüklemek için karşınıza çıkan teknik engeller kaldırılıyor ve HD video yüklemeler çok daha basit hale getiriliyor.

Bunların hiç biri devrim yaratacak yenilikler olmasa da, kullanıcı tecrübesini artırmaları anlamında olumlu gelişmeler. Fakat kullanıcıların asıl merak ettiği, anlaşmazlıklar nedeniyle siteden kaldırılan resmi müzik videolarının ne zaman geri geleceği. Bu konuda ne yazık ki yeni bir haber yok.

Okuyucu Yorumları