YouTube, FlyTube ile Android'de artık daha işlevsel!

Yeni bir araç sayesinde, Android üzerinde YouTube'dan müzik dinlerken, diğer işlerinizi yapmanız mümkün!

YouTube'a Android kolaylığı!

Popüler video paylaşım platformu YouTube'u Android üzerinde deneyimlemek aslında halihazırda oldukça konforlu. Zira mobil ortamda sunulan arayüz, YouTube'un web versiyonundan çok daha başarılı, ve üstelik videoları Chromecast'e de aktarmak için dahili bir işlevsellik sunuyor.

Fakat YouTube'un mobil versiyonunda web'i aratan bir özellik varsa o da elbette çoklu pencere işlevselliği. Zira mobil cihazda YouTube'da bir video izlerken başka bir uygulamayı açmanız pek mümkün değil.

FlyTube adlı yeni bir araç sayesinde kullanıcılar işte bu dertten kurtuluyorlar. FlyTube, YouTube'da izlediğiniz videoları tıpkı Messenger uygulamasındaki sohbet balonları gibi yüzer bir açılır pencere şeklinde diğer uygulamaların üzerine yerleştiriyor.

Bu özelliği aktive etmeniz için yapmanız gereken tek şey FlyTube'u YouTube bağlantıları ve videoları için varsayılan platform olarak ayarlamanız. Söz konusu işlevsellik halihazırda Samsung TouchWiz tarafından sunuluyor olsa da, FlyTube'un Samsung dışındaki Android cihazlar için harika bir çözüm olduğunu söyleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları