YouTube Red ile reklamsız bir YouTube!

YouTube, popüler sitenin can sıkan yanlarını ortadan kaldıran yeni bir hizmet başlatıyor!

YouTube için yeni dönem!

YouTube, videoların başında reklam görmek istemeyenler ve onları çevrimdışı izlemek üzere kaydetmek isteyenler için yeni bir üyelik hizmeti başlatıyor. İlk aşamada yalnızca ABD'de yaşayanların kullanabileceği YouTube Red, Google Play Music üyeliğini de içeriyor.

YouTube Red, YouTube'un can sıkan şu birkaç özelliğini ortadan kaldırıyor: Videolarda çıkan reklamlar, çevrimiçi olma gereksinimi ve telefonunuzda diğer uygulamaları açtığınızda videonun durması. Üye olanlar, banner, video içi ve diğer tür reklamları görmüyorlar ve videoları Android'li ve iOS'lu cihazlarında 30 güne kadar saklayabiliyor, Android ve iOS'ta arka planda yürütebiliyorlar.

YouTube Red'in sayfasını açtığımızda henüz Türkiye'ye hizmet verilmediği anlaşılıyor. "Learn More" bağlantısına tıkladığımızda ise hizmetin 28 Ekim'de ABD'de kullanıma açılacağı bilgisini görüyoruz. Ayda 9,99 dolara mal olan hizmet, müzik akış hizmeti Google Play Music üyeliğini de içeriyor. Play Music üyeliği de 9,99 dolar olduğundan YouTube Red'i aldığınızda kara geçmiş oluyorsunuz. Play Music üyeleri ise YouTube Red'i ücretsiz olarak kullanabiliyorlar.

Okuyucu Yorumları