YouTube'u tarayıcıdan izlemeyin!

Sıradan bir YouTube kullanıcısı olmayın; bu iki araçla bambaşka bir YouTube'a adım atın...

Sadece YouTube'la yetinmeyin!

Günümüzde online ücretsiz video servisi denince akla elbette ilk önce YouTube geliyor. Her gün onbinlerce dakika videonun eklendiği YouTube kendi ünlülerini, kendi kanallarını ve kendi hayran kitlesini yaratan bir yapı şeklinde. Ancak tarayıcıdan YouTube servisini takip etmek, boş zamanında bir YouTube penceresi açıp oradan biraz video izleyip hoş vakit geçirmek isteyen kullanıcılar için geliştirilen yardımcı programlar bu servisin çok daha rahat ve pratik kullanılmasını sağlıyor.

Bu yazımızda, size bu açıdan çok başarılı bulduğumuz iki programı tanıtacağız. Bunlar YTubePlayer ve YTWatcher.

YTubePlayer ile video aramak ve bulmak

YTubePlayer ile video aramak ve bulmak

Hem Windows hem de Mac uygulaması olarak bulabileceğiniz YTubePlayer birçok ilgi çekici özelliğe sahip. Paylaşıma önem veren kullanıcıları bir araya getirmeyi hedefleyen uygulama izlenen videoları ve çalma listelerini diğer YTubePlayer kullanıcıları ile paylaşabilme seçeneği sunuyor. Kullanıcı arabirimi pratik ve temiz olan YTubePlayer aynı zamanda RadioTube üzerinden müzik arama bulma ve dinlemeyi kolaylaştırıyor. Araması epey hızlı, arama sonuçları da oldukça temiz bir arabirimle listeleniyor. Eğer kullanıcı bilgilerini programa girerseniz YTubePlayer hesabınızı YouTube hesabınız ile eşleyebiliyor ve çalma listelerini paylaşabiliyorsunuz. Programın içerisindeki video oynatıcının performansından da epey memnun kaldığımızı not edelim...

Programı buradan yükleyebilirsiniz.

YTWatcher ile yerinden kalkmadan video izlemek...

YTWatcher ile yerinden kalkmadan video izlemek...

YTubePlayer'ın sunduğu geniş seçenekler yelpazesine ihtiyaç duymayan, daha pratik ve kompakt bir YouTube deneyimi yaşamak isteyen kullanıcıları hedefleyen YTWatcher XP ve sonrası tüm Windows sürümlerini destekliyor. Programı YouTube hesabınıza bağlayıp çalma listelerinizi koltuğa kurulup izlemek mümkün. Eğer bir sürü YouTube kanalına aboneyseniz programı her açtığınızda bu abonelikleri tarıyor ve saatlerce seyredebileceğiniz bir video listesi ile karşınıza geliyor. Videoları tek tek geçmek de mümkün. Daha ne olsun?

Programı buradan yükleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları