YouTube'u YouTube'dan izlemek istemeyenlere!

YouTube'a hiç girmeden de YouTube'u kullanabileceğinizi biliyor musunuz? İşte bunun 6 yolu!

YouTube'suz YouTube keyfi!

YouTube'da her gün izleyecek eğlenceli, yeni şeyler bulmanız mümkün. Ancak YouTube'un aynı karışık arayüzünü sıkça görmekten sıkılmış olabilirsiniz. YouTube'a yeni işlevler eklemeye yönelik birçok seçenek olduğu gibi, YouTube web sitesini hiç ziyaret etmeden onu kullanmanız da mümkün. İşte YouTube'tan video izlemenin birkaç alternatif yolu.

Desktube: Masaüstünde, iOS ve web üzerinden kullanılabilen Desktube, YouTube'da arama yapmanıza da izin veriyor. Çalma listelerini, üyelikleri ve favorileri de destekleyen Desktube'u masaüstünden (Adobe AIR'i gerektiriyor) kullanmanız halinde, bir web tarayıcısına bile ihtiyacınız yok.

Toggles: Çok hızlı ve temiz bir arayüz sunan Toggles, Windows 8'in Modern arayüzünü oldukça andırıyor. Toggles ile yeni videoları kategoriler halinde görebiliyor, arama yapıp anında izlemeye başlayabiliyorsunuz. Yorumları göremiyorsunuz, ancak ilgili videoları göstermeniz veya gizlemeniz mümkün.

ViewPure: ViewPure'un sunduğu işleverin çoğunu çalıştıramadık. Ancak minimal bir YouTube deneyimi yaşamak, yorumlar, öneriler vs. olmadan video izlemek istiyorsanız, ViewPure'u deneyebilirsiniz. ViewPure'dan URL kopyalayıp içesinide URL yapıştırmanız mümkün.

YTInstant ve YouTube izlemek için diğer seçenekler

YTInstant ve YouTube izlemek için diğer seçenekler

YTInstant: YTInstant, çok spesifik bir içerik aramayanlara yönelik bir araç. Bir kelime yazmaya başlar başlamaz YouTube sonuçlarını görmeye başlıyorsunuz. YouTube'a göre çok minimal bir arayüzü var. Aramalarınızı paylaşmak, videoyu gömmek vs. gibi işlemler gerçekleştirmeniz mümkün.

VLC: Belki çoğumuz bilmiyor, ama hemen hemen tüm YouTube videolarını VLC Player içinden seyretmeniz mümkün. VLC'yi açın ve Ortam > Ağ akışı aç yolunu izleyin, YouTube adresini kutucuğa yapıştırıp Oynat'a tıklayın. Yapıştırdığınız adresin https yerine http ile başlamasına dikkat edin.

XBMC: Ücretsiz bir medya yürütücüsü olan XBMC de, bir eklenti yardımıyla aynı VLC gibi YouTube videolarını oynatabiliyor. Gerekli eklentiyi bu adresten yükleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları