YouTube'un son bombası: Half-Life!

Half-Life'ın kısa filmi YouTube'u sallıyor: Sınırlı bütçeyle çekilen amatör filme hayran olacaksınız

YouTube yıldızı Half-Life!

Satışa sunulduğu ilk günden itibaren oyun severlerden yoğun bir ilgi gören ve sayısı milyonlarla ifade edilen geniş bir fan kitlesi bulunan Half Life, bu kez yeni sürümüyle değil, YouTube'da rekora koşan kısa filmiyle gündemde.

Aslında Half Life'ın yeni bir filminin çekileceğiyle ilgili Valve tarafından gelen herhangi bir açıklama yok; zaten planlarında böyle bir şey olduğunu da sanmıyoruz. Ancak YouTube'a düşen bir video, 2 milyona dayanan görüntülenme sayısına ulaşınca, haliyle tüm gözler bu Half Life videosuna çevrildi. Escape from City 17 ismini taşıyan YouTube'taki bu kısa film, Half Life 2'den yola çıkarak hazırlanmış ve oyun içi konuşmalardan yararlanmış. Görünüşe bakılırsa Escape from City 17 aslında devamı daçekilecek bir serinin ilk halkası.

David ve Ian Purchase kardeşlerin sınırlı bir bütçeyle çektiği ve kendi şirketleri Purchase Brothers tarafından hazırlanan kısa film henüz Valve tarafından desteklenmiş değil. Ancak kulağımıza gelenler, iki kardeşin Valve yetkilileriyle bir araya geldiği yönünde...

Okuyucu Yorumları