YouTube uygulaması güncellendi!

Google'ın YouTube uygulaması için yayınladığı güncelleme, bu yeniliği getirdi!

YouTube'a ince ayar!

YouTube kısa süre önce sitesinde önemli bir değişiklik yaparak, çalma listelerini ön plana çıkaran yeni bir düzenlemeye gitmişti. Ünlü video sitesi bu sayede, Spotify gibi online müzik servisleriyle rekabetini güçlendirmek istiyordu. Üstelik artık arama sonuçlarında çalma listeleri de göründüğü için, YouTube'un çalma listelerine olan ilgi hızla artmaya başladı.

YouTube şimdi, mobil uygulamasında yaptığı özellikle, listeleri daha da kullanışlı hale getirmeye çalışıyor. 5.9.0.10 güncellemesi sayesinde kullanıcılar artık çalma listelerinin içine girmeden, listenin sadece üzerine basarak çıkan menüden de müdahale edebilecekler. Listenin üzerinde çıkan menüyle kullanıcı listeyi kaydedebiliyor veya paylaşabiliyor.

Listenin içine girdikten sonra ise, "beğen" düğmesinin "+" butonuna dönüşmüş olduğu görülüyor. Bu buton sayesinde, listeyi kendi listeleriniz arasına ekleyebiliyorsunuz. Ardından da + düğmesi, onay işaretine dönüşüyor.

Değişiklikler aslında çok büyük değişiklikler değil ancak You Tube'un çalma listelerine ne kadar önem verdiğini gösteriyor ve ileride başka değişikliklerin de gelebileceğinin haberini veriyor.

Okuyucu Yorumları