YouTube videoları Nokia Nseries ile izlenecek

Yapılan anlaşma açıklandı. Artık YouTube videolarını Nokia Nseries ürünlerinden izleyebileceksiniz.

YouTube Nokia'larda

Nokia, Barselona'da düzenlenen 3GSM Kongresi'nde, YouTube ile yaptığı işbirliğini açıkladı. Sunulan yeni özellik sayesinde, YouTube videoları Nokia Nseries multimedya bilgisayarlarından izlenebiliyor. Mini Map özelliğine sahip olan Nokia Web Browser ile erişilebilen YouTube videoları, kısa süre sonra hayata geçecek olan YouTube mobil sitesinden izlenebilecek. Ayrıca, YouTube video RSS bilgileri de yeni Nokia Video Center uygulaması üzerinden alınabilecek.

Mini Map özelliği içeren Nokia Web Browser

Mini Map içeren Nokia Web Browser, tıpkı PC'lerdeki web tarayıcılarında olduğu gibi, YouTube Mobile ve benzeri sitelerdeki videoların mobil ortamda aranabilmesini sağlıyor. AVC video formatını da destekleyen YouTube Mobile sayesinde videolar tek bir tık ile tekrar tekrar izlenebiliyor. Mini Map'li Nokia Web Browser ve AVC video yeniden izleme özellikleri, yeni Nokia Nseries multimedya bilgisayarlarının hepsinde standart olarak bulunuyor.

Nokia Video Center

Yeni Nokia Video Center, en sevilen içeriklerin Nokia Nseries multimedya bilgisayarında aranması, izlenmesi ve saklanması için rahat bir arayüz sunarak, geniş kapsamlı ve kullanımı kolay bir mobil video RSS ve video hizmeti sağlıyor. Bu uygulama, farklı markaların video RSS hizmetlerini ve internet videolarını Nokia N95 multimedya bilgisayarın içinde barındırıyor.

Nokia Video Center, Nokia Nseries multimedya bilgisayarlarının satıldığı tüm ülkelerde kullanılabilecek. Bu uygulama, öncelikle Nokia N95'lere, ardından da yeni Nokia Nseries ürünlerinin çoğuna yüklenmiş olacak. Nokia Video Center ayrıca, S60 platformunda çalışan uyumlu bazı cihazlara da sonradan yüklenebilecek.

Bilgi için www.nokia.com.tr

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları