Yüksek Kalite Kulaklık Arayanlara BackBeat PRO2

Yüksek ses kalitesi sunan bir kulaklık arıyorsanız Plantronics arayışınıza BackBeat PRO2 ile son veriyor.

İşte Plantronics BackBeat PRO2!

Uçak seyahatleri başta olmak üzere sık sık seyahate çıkanlar için aktif gürültü engelleyici özelliğe sahip BackBeat PRO2, pil ömrüyle de maksimum performans sunuyor. 24 saatlik pil ömrüyle öne çıkan Bluetooth kulaklık BackBeat PRO2, aynı anda iki cihaza birden bağlanabiliyor.

100 metre kapsama alanı

Bluetooth 4.0 teknolojisi ile donatılmış kulaklık ile 24 saat kesintisiz müzik dinleyebilir, pili bittiğinde ise 3.5 jak girişli kablosuyla kaldığınız yerden kullanmaya devam edebilirsiniz. 100 metrelik kapsama alanına sahip BackBeat PRO2 aynı anda iki cihaza birden bağlanabiliyor. Üzerinde bulunan mikrofonu sayesinde gelen çağrıları yanıtlayabildiğiniz kulaklık, otomatik olarak dinlediğiniz müziği veya izlediğiniz filmi durduruyor. BackBeat PRO2, kalan pil seviyesini, ses seviyesini, bağlantı durumunu 12 farklı dil seçeneği ile kulağınıza fısıldıyor.

Tam konsantrasyon sağlıyor

BackBeat PRO2'nin sınırlı üretim modeli BackBeat PRO2 SE metalik tonlarda tasarlanırken, özel sert taşıma kutusuyla da kulaklığı olası darbelerden koruyabilirsiniz. Aktif gürültü engelleyen bir dizayna sahip kulaklık tam konsantrasyon sağlıyor. NFC özelliği ile BackBeat PRO2'den farklılaşan BackBeat PRO2 SE, ilk bağlantı için NFC destekli telefonlara bir kez temas ettirmeniz yeterli.

Okuyucu Yorumları