Yüz profilinizden iPhone kılıfı yapıyor!

Elinizdeki iPhone'un aynısını herkeste görmekten sıkıldıysanız, işte size "mucize gibi" bir çözüm!

iPhone'undan sıkılanlara!

CES 2013'deki iPhone kılıfı üreticilerinden bir tanesi olan Sculpteo'nun ürünlerinin küçük bir farkı var. 3 boyutlu yazdırma yoluyla kılıfları kişiselleştirmenize izin veren tek şirket olan Sculpteo, bu işi oldukça kolay bir hale getiriyor.

Sculpteo'nun kendi iPhone kılıfını "yazdırmanıza" izin veren iOS uygulaması, geçen sene yayınlanmıştı. Şirket bu sene ise CES Tasarım ve Mühendislik En İyi Buluş ödülünü kazanmayı başardı. Şirketin 3DP kılıf oluşturma aracı, ücretsiz iOS Sculpteo uygulaması ile kendi iPhone kılıfınızı tasarlayıp sipariş etmenize izin veriyor. Uygulama ile bir resim seçebiliyor, kendi tasarımınızı oluşturabiliyor, renk ve madde seçebiliyor, çeşitli detaylar ekleyip dünyanın herhangi bir yerine sipariş verebiliyorsunuz.

Yüz profilinizden meydana gelen bir kılıf istiyorsanız, kendi fotoğrafınızı profilden çekip, bu fotoğrafı uygulamayla açmanız gerekiyor. Uygulama, profilinizi algılayarak doğru yerlerden kırpıyor. Kılıfı sipariş etmeden önce nasıl görüneceğini ön-izleyebiliyorsunuz. Kılıfınızda karşılıklı iki yüz istiyorsanız, iki fotoğraf çekmeniz de mümkün.

Sculpteo, profillerle kısıtlı tasarımları daha da geliştirmiş görünüyor. Bu senekli CES'de gösterilen örnekler arasında 3 boyutlu iskelet, Google Maps'den alınan bir dağ ve bir Apple logosu vardı.

Android piyasasına yakın zamanda girmeyi düşünen şirket, kişiselleştirilmiş kılıfları 24 dolara satıyor.

Okuyucu Yorumları