Zaman geçtikçe iyileşen bir telefon!

Zaman geçtikçe yetersiz kalmayacak, aksine daha da iyileşecek bir akıllı telefon geliyor!

Zamanla iyileşen telefon!

Akıllı telefon pazarına girip yeni fikirler ile büyük sıçrama yapmak isteyen "küçük" şirketlere defalarca şahit olduk. Bu alandaki yeni girişimci ise Nextbit oldu. Şirket 1 Eylül'de piyasaya yeni bir akıllı telefon sunacak.

Nextbit eski Google, Apple, Amazon ve HTC çalışanları tarafından yönetiliyor. Android veteranları Tom Moss ve Mike Chan ile birlikte eski HTC tasarım şefi Scott Croyle bir ropörtajda kendilerine ait bir akıllı telefon çıkarmayı planladıklarını söyledi. Nextbit CEO'su Moss, yeni cihazın müthiş olacağını da ifade etmekten çekinmedi.

Şirketin en büyük vaadi ise "zamanla" daha iyi olacak bir akıllı telefon üretmek. Projenin arkasındaki ekip, yazılım ve bulut tabanlı bir yol haritası çiziyor. Nextbit, cihazların yazılımını geliştirerek zamanla daha iyi ve daha hızlı bir performansa ulaştırabileceğini düşünüyor. Depolama kapasitesinin de bulut hizmetleri ile zaman içinde arttırılması planlanıyor.

Şirket sürekli yazılım güncellemeleri sunarak akıllı telefonlara yeni fonksiyon ve kapasite kazandırmayı hedeflediğini ifade ediyor. Yeni akıllı telefonların 300-400 dolarlık bir fiyat aralığında olması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları