Zaman tüneli "sayfalar"a taşındı!

Facebook, şimdiye dek Zaman tüneline sokmadığı bu özelliğini de ona dahil etti!

O da tünele girdi!

Facebook, New York'ta düzenlediği ilk Facebook Pazarlama Konferansı'nda (Facebook Marketing Conference) Facebook Sayfalarının yeni tasarımıyla ilgili detayları duyurdu. Kapak fotoğrafı gibi özelliklerle zaman tüneline benzeyen yeni Sayfa tasarımı, özellikle kurumların ve organizasyonların kurumsal kimliklerini öne çıkarabilmelerine ve hikâyelerini daha kolay paylaşabilmelerine olanak sağlıyor.

Yeni Sayfa tasarımının sunduğu özellikler kapsamında, önemli paylaşım ve gönderiler seçilerek yedi güne kadar sayfanın en üstünde yer alması sağlanabiliyor. Ayrıca yeni yönetici paneli, Sayfa yöneticilerinin performanslarını takip etmelerini ve kullanıcılardan gelen özel mesajları cevaplamalarını kolaylaştırıyor.

Yeni tasarımla birlikte artık Sayfalar kişiye özel içerik sunar hale de geldi. Bir Facebook kullanıcısı herhangi bir Sayfayı ilk kez ziyaret ettiğinde, arkadaşlarının o sayfayla olan ilişkisini ve kaç arkadaşının bağlı olduğunu görebiliyor.

Gerçek Zamanlı Sayfa Verileri özelliği

Gerçek Zamanlı Sayfa Verileri özelliği

Yeni tasarım ayrıca Sayfa sahiplerinin üyelerine daha büyük fotoğraflar ve daha kapsamlı kilometre taşları aracılığıyla daha zengin hikâyeler anlatmasına izin veriyor. Sayfa yöneticileri, sayfalarında yaptıklarının dökümüne kolayca ulaşarak istedikleri gönderi ya da paylaşımı daha görünür kılma, saklama ya da silme gibi değişiklikleri rahatlıkla gerçekleştirebiliyor.

Yeni sayfa tasarımına ek olarak "Gerçek Zamanlı Sayfa Verileri" özelliğini de tanıtan Facebook; sayfa yöneticilerinin, sayfa üzerinden konuşulan konular ve katılımda bulunan kullanıcılar gibi bilgiler ile erişim ve katılım verilerine rahatça ulaşmasını sağlayacak. Böylece sayfa sahibi olan herhangi bir kişi ya da kurum sayfasının üzerinde daha çok kontrol sahibi olabilecek ve içeriğini daha hızlı bir şekilde iyileştirebilecek.

Facebook'un Yeni Sayfa Tasarımı ile ilgili daha fazla bilgiye https://www.facebook.com/about/pages sayfasından ulaşılabiliyor.

Okuyucu Yorumları