Zaman Tüneliniz "havalı" olsun!

Sadece birkaç dakika içinde, çok özel bir Facebook zaman tüneli kapak resmi hazırlamanın yolu...

Zaman Tüneliniz havalı olsun!

Facebook yıllar içinde çok değişti. Sitedeki en önemli değişikliklerden biri de zaman tüneli özelliğiydi. Facebook sayfamızın sitedeki değişimlerle uyumlu bir şekilde değiştiğinden, yenilendiğinden emin olmak için yapılması gereken ilk şey, özgün bir zaman tüneli fotoğrafı kullanmak. Kendi özgün zaman tüneli fotoğrafınızı yapabileceğiniz pek çok faydalı araç bulunuyor. Bunun için kullanabileceğiniz en iyi araçlardan biri de Timeline Cover Photo Maker.

Tamamen ücretsiz bu aracı kullanarak, zaman tüneli sayfasının üst kısmındaki fotoğraf bölümüne tam olarak oturan bir fotoğraf oluşturabilirsiniz. Aracın fotoğrafların son haline filigran eklemesinden de endişelenmeyin: Araç, fotoğraf üzerinde sizin belirlediğinizin dışında bir etkide bulunmuyor. Sitenin sizden tek isteği eğer mümkünse Facebook sayfalarını beğenmeniz. Sayfayı beğenmeseniz bile oluşturduğunuz fotoğrafı indirebiliyorsunuz.

Aracı kullanarak fotoğrafınız üzerinde pek çok farklı değişiklik yapabiliyorsunuz: Fotoğrafa farklı katmanlar, metin ya da diğer fotoğrafları eklemek mümkün. Bunları yapabilmek için daha önce fotoğraf düzenlemiş olmanız da gerekmiyor. Timeline Cover Photo Maker, herkesin faydalanabileceği, son derece kullanışlı bir araç.

Eğer siz de kendi özgün zaman tüneli fotoğrafınızı yaratmak ya da mevcut fotoğrafınıza farklı efektler uygulamak istiyorsanız, aracın bulunduğu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları