Zamanı Unutturan Fotoğraf Makinesi

Yalnızca Kodak Express’lerde satışa sunulan yeni Kodak C340 zoom’lu dijital fotoğraf makinesi, anıları yakalamayı ve paylaşmayı kolaylaştıran özelliklere sahip.

Zamanı Unutturan Fotoğraf Makinesi

Kodak EasyShare C340, istenen anda istenen görüntüyü kolaylıkla çekip paylaşma imkanı veriyor. 5.0 MP çözünürlüklü fotoğraf makinesi, 50x75 cm’ye kadar baskı alma olanağı sunuyor. 3X optik ve 5X dijital zoom’u bulunan ürün, 13 görüntü ve 3 renk moduna sahip. Kodak Renk Bilimi teknolojisiyle donatılan C340, TV kalitesinde sesli video, çokbölgeli otomatik odak ve loş ışıkta yüksek performans özelliklerini içeriyor.

Fotoğraf makinesi üzerinde görüntü kırpma özelliğiyle, fotoğraflarda oynama yapılabiliyor. Otomatik fotoğraf döndürme ile, dikey fotoğrafları dikey olarak görmek mümkün. İstenirse, ürün, Kodak EasyShare Printer Dock Serisi 3 ve Kodak EasyShare Camera Dock Serisi 3 ile kullanılabiliyor. Sadece Kodak’a özel Share (Paylaş) tuşuna basılarak fotoğraflar basılabiliyor, e-postayla gönderilebiliyor ve düzenlenebiliyor. Fotoğraflar, TV slayt gösterisiyle görüntülenebiliyor ve 41 mm’lik iç/dış ekranda izlenebiliyor.

Okuyucu Yorumları