Zebra Technologies artık Türkiye'de!

Zebra Technologies, Türkiye ofisini İstanbul'da açtı. İşte bu teknoloji firmasının sundukları...

Zebra artık Türkiye'de!

Ürün ve hizmetlerini, iş ortakları aracılığıyla Türkiye pazarında çok çeşitli kurum ve kuruluşlara ulaştıran, özel baskı ve otomatik kimlik tanımlama çözümlerinde bir dünya devi olan Zebra Technologies, şimdi de İstanbul'da kendi ofisini açtı. Açılış, Zebra Technologies Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Rod Rodericks, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Pazar Geliştirme Müdürü Mark Thomson ve Türkiye Ülke Müdürü Can Tolu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Doğu, Orta ve Kuzey Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'yı kapsayan bölgede, 40 yılı aşkın geçmişi ile sektörde standartları belirleyen Zebra'nın, İstanbul ofisi açılışıyla, Türkiye'deki iş tecrübesini daha da geliştireceğini ve güçlü iş ortakları ile birlikte büyüyeceğini vurgulayan Zebra Technologies Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Rod Rodericks, sözlerini şöyle sürdürdü: "Zebra, tüm dünyada 20'nin üzerinde ülkede, 50'den fazla merkezde faaliyet gösteriyor. İş ortakları vasıtasıyla da 100 ülkede bulunuyor. Türkiye ise giderek istikrarlı hale gelen ekonomisi, artan teknoloji yatırımları ve nitelikli iş gücü ile bizim için önemli bir ülke. Bu yüzden uzun süredir iş ortaklarımız aracılığıyla bu ülkedeyiz. Zebra İstanbul ofisi ise Türkiye'nin sahip olduğu güçlü potansiyele inancımızı ve güvenimizi temsil ediyor."

"Türkiye, Zebra için fırsatlarla dolu bir ülke"

Zebra Technologies'in 'Doğru yerde, doğru zamanda, doğru kaynak' sloganının, İstanbul ofisi açılışı ile de çok güzel örtüştüğünü ifade eden Zebra Technologies Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Pazar Geliştirme Müdürü Mark Thomson, "Türkiye, Zebra için fırsatlarla dolu bir ülke. Yatırım yapmak için değerli, kazançlı ve doğru bir yer. Tüm dünyada ve genel olarak tüm sektörlerde, krizin etkilerinin iyiden iyiye silindiği 2010 yılı, bu yeni başlangıç için oldukça uygun, verimli, doğru zaman. Ve Zebra, sahip olduğu güçlü satış kanalları, güvenilir referansları, sağlam altyapısı ve doğru kaynakları ile İstanbul ofisinden hizmet sunmaya devam edecek."

Zebra Technologies Türkiye Ülke Müdürü Can Tolu, "Zebra, kendi faaliyet alanında, Türkiye pazarının lideri ve bu alanda, en geniş ürün yelpazesine ve insan kaynağına sahip şirketi. Türkiye ekonomisine değer katmak, farklı sektörlere sunacağımız çözüm ve hizmetlerimizle kalkınmaya destek olmak adına bu önemli yatırımı hayata geçirmekten çok mutluyuz. İş ortaklarımızla olan sağlam ilişkilerimizin daha da güçleneceğine, yeni iş ortakları ve fırsatları ile birlikte büyüyeceğimize inanıyoruz" dedi.

Dünya çapında 125 milyondan fazla sattı

Dünya çapında 125 milyondan fazla sattı

Zebra'nın, tıbbi yanlışlıklardan kaynaklanan ölümlerin önlenmesine yardımcı olmak hedefiyle geliştirdiği Z-band hasta bilekliklerinden dünya çapında 125 milyondan fazla sattığını vurgulayan Can Tolu, şunları ifade etti: "Zebra, 1995 yılından beri hasta ve ilaç bilgilerinin takip edilmesine ve dolayısıyla hataların azaltılmasına yardımcı olan, sektör lideri termal transfer teknolojileri geliştirerek, dünya çapında hastalara ve sağlık kuruluşlarına destek oluyor. Hatta, Zebra hasta kimlik bileklikleri ile bir de rekor kırdı. Hasta haklarının ve güvenliğinin korunmasına yönelik sunduğu üstün nitelikli yenilikçi çözümü Z-band hasta bileklikleri ile dünya çapında 125 milyondan fazla satarak, şampiyonluk unvanını kazandı. Bu bileklikler ile Türk sağlık sektörüne de katma değer yaratmak için hazırız."

Zebra, alkol, su, köpük, sabun ve kana dirençli olup, bantları MRSA Tip II, III ve IV, S. aureus, P. aeruginosa ve E.coli'den koruyan, patent alım sürecindeki anti-mikrobiyel bir kaplamaya sahip, benzersiz Z-band bilekliklerinin yanı sıra mobil iş gücünün verimliliğini artırırken, maliyet ve zamandan tasarruf sağlayarak her ölçekteki kuruma büyük faydalar sunan mobil iş çözümleri ile de Türkiye pazarında etkin bir rol üstlenmeyi hedefliyor. Zebra'nın bu alanda da pazar lideri çözümler sunduğunu ifade eden Can Tolu, "2009 yılında, toplamda 5.000 adet Zebra mobil barkod yazıcı satışı yaparak, globaldeki en büyük satış hacmini yakaladık. Türkiye'deki bu başarı öyküsü, tüm Zebra dünyasına örnek olarak gösteriliyor. Teknolojinin hayallerimizin ötesini gerçekleştirdiği ve mobilitenin giderek bir hayat biçimi halini aldığı günümüzde Zebra olarak biz de, gerek özel sektöre gerekse kamu sektörüne sağlayacağımız eşsiz ve yenilikçi çözümlerimizle, fark yaratmaya devam edeceğiz" dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları