Zen Micro'ya özel hoparlör sistemi

Çoklu ortam ürünlerinin dahi çocuğu Creative, notebook’lara uygun taşınabilir hoparlörlerden sonra MP3 çalarlarına özel TravelDock serisi hoparlörleriyle de ilgi çekmeye devam ediyor.

Zen Micro'ya özel hoparlör sistemi

Zen Micro ve çok yakında ülkemizde de satışa sunulacak olan Zen MicroPhoto’ya özel olan olan TravelDock Zen Micro, 8W rms ses çıkış gücüne sahip. Tıpkı tüm diğer TravelSound serisi ürünler gibi bu üründe de yüksek ses kalitesini sağlamak için Titanyum driver teknolojisi kullanılmış. Ürünün, IR uzaktan kumandasıyla gerek hoparlörünüzü gerekse Zen Micro’nuzu kontrol edebiliyorsunuz. Yalnızca ses açıp kapatmak için değil, şarkı geçişleri, başlatma ve durdurma, FM modu gibi seçimler de yapabilmek mümkün. Her ne kadar ürün özellikle Zen Micro serisi MP3 çalarlara özel tasarıma sahip olsa da, Creative farklı modellerde MP3 çalar, müzik çalar ve hatta notebook kullanıcılarını da düşünerek ürünün arkasına ikinci bir line-in girişi eklemiş. Bunun yanı sıra, yine hoparlörün arkasında bulunan Subwoofer girişine de bir subwoofer bağlayarak hoparlörünüzü stereo’dan 2.1’e yükseltebilme şansına sahipsiniz.

4 adet kalem pil veya adaptörüyle çalışabilen TravelDock Zen Micro, yalnızca ses kalitesiyle değil tasarımıyla da dikkat çeken oldukça şık ve zarif bir portatif hoparlör olarak beğeni topluyor.

Okuyucu Yorumları