Zen Micro; Yetenekleri Sizi Şaşırtacak!

Creative’in oldukça geniş mp3 çalar ailesinin son üyesi olan Zen Micro, adından da anlaşılabileceği gibi oldukça ufak. Ancak ufak olması özelliklerinin de kısıtlanmış olduğu anlamına gelmiyor, tam tersine Zen Micro boyutlarının aksine oldukça yetenekli bir ürün.

Zen Micro; Yetenekleri Sizi Şaşırtacak!

2000 yılında dünya’nın ilk Jukebox MP3 çaları olan 6 GB Nomad Jukebox’ı üreten MP3 çalar pazarının lider firması Creative, en yeni ürünü olan Zen Micro ile karşımızda.

5 cm genişlik, 8 cm yükseklik ve 2 cm de derinliğe sahip olan ürünün 5 GB’lık kapasitesi, 2500 adet şarkıyı yanınızda taşıyabilmenize olanak sağlıyor. Siyah, beyaz, kırmızı gibi toplam 10 farklı renk seçeneği herkesin zevkine hitap ediyor. 32 kanal hafızalı FM radyo özelliği ile dilerseniz FM radyodan müzik kaydı yapabileceğiniz gibi dahili mikrofon ile ses kaydı yapmanız da mümkün. Tıpkı bir üst model olan Zen Touch gibi touch pad’e sahip olan Zen Micro, çıkarılabilir Li-ion pil ile 12 saat kesintisiz müzik keyfi sunuyor. USB 2.0 arabirimi ile oldukça hızlı dosya transferi yapabileceğiniz ürün bir mp3 çalardan çok daha fazlasını sunuyor. Taşınılabilir disk olarak kullanım, her sabah dilediğiniz şarkı ile uyanmanızı sağlayan çalar saat özelliği, takvim, yapılacaklar listesi (To do list) ve adres defteri hayatımızı kolaylaştıracak diğer özellikler.

Tüm bu üstün özelliklerin yanı sıra beraberinde oldukça şık tasarlanmış kulaklıkarı, uzaktan kumandası, taşıma kılıfı, kemer askısıyla gelen Zen Micro oldukça zengin kutu içeriğine de sahip olması nedeniyle MP3 çalarlar dünyasında hiç kuşku yok ki adından sıkça söz ettirecek.

Okuyucu Yorumları