Zen Vision: M’den öncesi hatırlanmayacak

Birbirinden değişik modelleri ve renk çeşitleriyle MP3 çalar dünyasına farklılıklar kazandıran Creative, son ürünü Zen Vision:M ile dijital eğlence dünyasında fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Zen Vision: M’den öncesi hatırlanmayacak

Zen Vision:M’in özellikleri öyle zengin ki ona sahip olmadan evvel zamanı nasıl geçirdiğinizi merak edecek, önceki hayatınızı hatırlamak istemeyeceksiniz.

Zen Vision:M’in 262 bin renk tanımlı 2.5” lik özel LCD ekranı ile en aydınlık ve parlak ortamlarda dahi rahatlıkla film izleyebilir veya fotoğraflarınızı görüntüleyebilirsiniz. 30 GB’lık sabitdiski ile 120 saatlik film, 10binlerce fotoğraf veya 15bin adet şarkı yükleyebilir ve böylece gittiğiniz her yerde, seyahatlerinizde veya yaz tatillerinizde eğlencenizi yanınızda taşıyabilirsiniz. Film veya fotoğraflarınızı izlemek için yalnızca LCD ekrana bağımlı kalmayın! Dilerseniz projeksiyon veya Tv bağlantısı yapıp Zen Vision:M’e yüklediğiniz film veya fotoğrafları izleyebilirsiniz. Eğlenceniz yalnızca sizin yüklediklerinizden ibaret olmamalı! FM radyo özelliğini açın ve dilediğiniz kanalı dinleyin. Böylece sevdiğiniz radyo programlarını veya futbol maçlarını kaçırmadan, nerede olursanız olun takip edebilirsiniz. Yalnızca takip etmekle kalmayın ve kaydedin. Beğendiğiniz şarkıları veya programları FM radyodan kayıt da edebilirsiniz. Hatta isterseniz üzerindeki mikrofon sayesinde ses kaydı da yapabilmeniz mümkün.

Zen Vision:M yalnızca eğlendirmekle kalmaz, sorumluluklarınızı da hatırlatır! Microsoft Outlook ile senkronize olun ve yapılacaklar listenizi, kontakt listenizi ve takviminizi aktarın. Böylece toplantılarınızı unutmayacak, sınavlarınıza geç kalmayacak ve sevdiklerinizin önemli günlerini kaçırmayacaksınız!

Dikey dokunmatik kullanıma sahip Zen Vision:M ile, Li-ion pili sayesinde 14 saat boyunca kesintisiz müzik dinlemek mümkün.

3 farklı renk seçeneği bulunan Zen Vision:M, tüm bu özelliklerinin yanı sıra ufak ve hafif olması nedeniyle de 2006 yılında adından çokca söz ettirecek ürünlerden biri olacak.

Okuyucu Yorumları