ZenFone 3 parmak izi tarayıcısıyla gelebilir

Asus'un beklenen ZenFone 3'ünde, uzun zamandır beklenen bir özellik de olacak!

ZenFone 3, sürprizle geliyor!

Asus'un bir sonraki akıllı telefonu 2016 yazından önce gelebilir gibi görünüyor. DigiTimes'a göre Asus ZenFone 3, Mayıs ya da Haziran ayında gelecek. Dünya genelinde satışa sunulması birkaç ay sürse de selefi ilk olarak Ocak 2015'te ortaya çıkmıştı.

Asyalı kaynaklar telefonun kullanıcıları PIN kodu veya desen kilidi zahmetinden kurtarmak için parmak izi tarama teknolojisiyle geleceğini söylüyorlar. Parmak izi sensörü, bu kez Asus'tan daha kaliteli, birinci sınıf bir cihaz gelebileceğinin işareti olabilir.

Asus CEO'su Jonney Shih bundan birkaç ay önce, yaklaşan üçüncü nesil Zenfone sahiplerinin daha hızlı şarj ve veri transferinden yararlanmalarının mümkün olacağını söylemişti. Shih böylece cihazın bir USB Type-C portuna sahip olacağını doğrulamıştı.

Bunun dışında ZenFone 3'ün özellikleri ve tasarımı hakkında henüz netleşmiş bilgiler yok. Ancak Tayvanlı üreticinin bir sonraki akıllı telefonuyla ilgileniyorsanız, en azından takvimlerinizde önümüzdeki yazı işaretleyebileceğinizi söyleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları