ZTE, 5 yıllık yeni büyüme stratejisini açıkladı

ZTE önümüzdeki 5 yıllık dönemde uygulayacağı yeni stratejisinin detaylarını açıkladı.

ZTE'den 5 yıllık plan

ZTE, önümüzdeki beş yıl boyunca takip edeceği yeni M-ICT 2.0 stratejisini açıkladı. M-ICT 2.0 stratejisi paylaşım ekonomisi, P2P ağlar ve bulut bilişim hizmetleri ile şekillenen ekonomide şirketlerin fırsatları değerlendirmesi için tasarlandı.

M-ICT 2.0 stratejisi, ZTE'nin dünya ekonomisinin daha açık, paylaşımcı ve dijital hale dönüşmesinde kritik önem taşıdğına inandığı beş ana madde üzerinde şekilleniyor. Sanallık, açıklık, zeka, bulut ve her şeyin birbirine bağlantılı olması olarak sıralanan bu maddeler birçok alanda yenilikçi iş birliklerine ve gelişmelere hız kazandıracak. ZTE önümüzdeki beş yıllık dönemde bu alanların hem ayrı ayrı, hem de birlikte etkilerine odaklanarak ürün ve hizmetler geliştirecek.

ZTE CEO'su Dr. Zhao Xianming, "M-ICT 2.0 olarak tanımladığımız yeni strateji ve çözümlerimizle global bilişim endüstrisinde hızlı ve sürdürülebilir bir büyüme yakalayacağız. Belirlediğimiz 5 ana alanda odaklanarak yeni iş modelleri deneyip, mevcut modelleri de yeniden şekillendirerek hem ZTE, hem de iş ortakları ve müşterileri için yeni fırsatlar yakalayacağız," şeklinde konuştu.

Okuyucu Yorumları