Zuckerberg Facebook'tan ayrılıyor!

Ve Zuckerberg sonunda Facebook'tan ayrılıyor! Nereden çıktı bu demeyin, haberimizi okuyun...

Zuckerberg bırakıyor!

Facebook'un ilk yıllarından beri yanında olan ve pazarlama müdürü olarak görev yapan Randi Zuckerberg, sosyal paylaşım sitesinden ayrılıyor. Mark Zuckerberg'in kız kardeşi olan Randi'nin yeni hedefi şirketlerin sosyalleşmesini sağlayacak bir firma kurmak.

Randi daha önce ilk çocuğunu doğurmak üzere hamilelik izni almış ve üç ay şirketten uzak kalmıştı. Bu süre içerisinde kariyerine şekil verdiği belirtilen Randi'nin ayrılışını Facebook da doğruladı. Yine de Mark Zuckerberg'den doğrudan bir açıklama gelmediğini hatırlatalım.

İşte Zuckerberg'in istifa mektubu; " Medya endüstrisine yeni tasarımlar tanıtıp ilerleterek canlı, sosyal ve katılımcı bir hal almasını sağlayarak endüstriyi ileriye götürmek için ruhumu ve kalbimi Facebook' a adadığım yıllar geçirdim. Muhteşem bir ilerleme gerçekleştirdik, ama hala yapılması gereken şeyler ve değişimi etkileyebileceğim başka yollar var. Şimdi Facebook'un dışına taşıp, medya endüstrisindeki heyecan verici akımlara odaklanan bir şirket kurmamın tam zamanı."

Okuyucu Yorumları