ZyXEL Bilişim Zirvesi'nde

Zyxel, "Green IT ile Şirketinizi Geleceğe Taşıyın" oturumu ile Bilişim Zirvesi 2009'daki yerini aldı

ZyXEL Bilişim Zirvesi'nde

ZyXEL'in Türkiye Ofisi, 7-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Bilişim Zirvesi 2009'daki yerini aldı. İş Çözümleri ve Teknoloji başlığı altında gerçekleşen "Green IT ile Şirketinizi Geleceğe Taşıyın" oturumuna sponsor olan ZyXEL Türkiye, oturumda uluslararası kısıtlamalar, şirketlerin çevreci dönüşümü yakalamasını sağlayacak yöntemler, çevreci altyapılar ile üretimde maliyet avantajı sağlama ve pazarlamada çevreci teknolojilerin kullanımı gibi konularda katılımcılara bilgiler verecek.

9 Ekim 2009, Cuma günü 14.00-15.00 saatleri arasında yapılacak olan oturumu, ZyXEL Genel Müdürü Vefa Tarhan ile ZyXEL Tüketici Elektroniği Ürün Yöneticisi Şamil Doğan yönetecek. Uluslararası çevre standartlarını en üst seviyede karşılayan, çevreye zararlı materyaller içermeyen (kurşun vb.) ve az enerji tüketen ürünleri ile önemli çevre ödüllerinin de sahibi olan ZyXEL, oturum sırasında bu deneyimlerini katılımcı kişi ve kurumlarla paylaşacak.

Bilişim Zirvesi onuncu kez düzenleniyor...

Bilişim Zirvesi onuncu kez düzenleniyor...

Bilindiği gibi çevreci teknolojiler sadece bir üretim ve tüketim trendi olmadıklarını, doğaya ve kurumların bütçelerine yansıyan katkıları ile ispatlıyorlar. Çevreye zararı olmayan, az enerji tüketen, dahası üretimleri aşamasında üreticilerin kârlılığına belirgin katkılar sağlayan çevreci teknolojiler, kurumların geleceğini bugünden şekillendirmesi açısından büyük bir öneme sahip.

Bilişim Zirvesi 2009, bu yıl 10. kez düzenlenen Avrasya'nın en büyük iş ve teknoloji platformu CeBIT Eurasia Bilişim 2009 ile aynı çatı altında, Büyükçekmece'deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenleniyor. Dünyanın çevreye en saygılı firmaları arasında olan ZyXEL, tüm CeBIT Eurasia Bilişim ziyaretçilerini "Green IT ile Şirketinizi Geleceğe Taşıyın" oturumuna bekliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları