ZyXEL'den alkışı hak eden dev bir hamle...

Teknoloji devi Zyxel sadece ağınızı ve bilgisayarınızı düşünmüyor: İşte alkışlanacak bir gelişme...

Tüm alkışlar Zyxel'e!

Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ederek LÖSEV ile işbirliğine giden ZyXEL, vakfın Türkiye ve dünyada bir ilki hayata geçiren Lösemili Çocuklar Köyü projesine bağışta bulundu. ZyXEL, tüm Türkiye'den Ankara'ya tedavi için gelen lösemi ve kanser hastası ailelere destek olmayı amaçlayan projenin veri iletişim altyapısının bir bölümünü kuracak. Sağlık merkezi, eğitim ve sosyal tesis, atölye ve aile konutu binalarından oluşan Lösemili Çocukları Köyü'nün veri iletişim altyapısında, ZyXEL'in bağışladığı, toplam 16 bin TL değerindeki fiber ve bakır yönetilebilir ağ anahtarları ile UTM/firewall ve modem cihazları kullanılacak. Gölbaşı-İncek mevkiinde yer alan 13.000 m2'lik alanda kurulacak olan köyde misafir olan aileler ve orada çalışan görevliler ZyXEL ürünleri ile internet ve yerel ağ hizmetlerinden yararlanacak.

ZyXEL Türkiye Reklam ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Özden Aliyagiç Uyar, Lösemili Çocuklar Köyü'ne bağış yapmaları ile ilgili olarak şöyle dedi: "ZyXEL Türkiye olarak, topluma yararlı olacağına inandığımız projelerin içinde yer almaya önem veriyoruz. Lösemili Çocuklar Köyü projesi de bunlardan biri. Bu desteğin çocuklarla ilgili olması ise bizi ayrıca memnun ediyor. Dileğimiz, burada tedavi olacak tüm çocukların hızla sağlıklarına kavuşmaları."

Çocuklar Türkiye'nin geleceğidir...

Çocuklar Türkiye'nin geleceğidir...

LÖSEV Bilgi İşlem Koordinatörü Haluk Akkaya ise ZyXEL ile yaptıkları işbirliği için şunları söyledi: "Lösemili Çocuklar Köyü, vakıf olarak uzun zamandır hayalini kurduğumuz bir projeydi. ZyXEL gibi sosyal sorumluluğunun bilincinde olan kurumlar ve diğer yardımseverler sayesinde artık gerçek oluyor. Lösemili Çocuklar Köyü'ne bağışta bulunarak bu hayalin gerçekleşmesine katkıda bulunan ZyXEL, Türkiye'nin geleceği olan çocuklarımıza destek olarak önemli bir projenin parçası olmuştur. ZyXEL'in sağladığı teknolojiler, burada tedavi olan çocuklarımızın tedavi ve eğitim süreçlerinde kullanılacak ve yeniden sağlıklarına kavuşmalarında önemli bir fayda sağlayacaktır."

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları