ZyXEL'den özel kampanya

ZyXEL P-660HW-T1 ADSL modemi, özel kampanya fiyatıyla bağlantınıza güvenlik ve hız kazandırıyor.

ZyXEL'den kampanya

ZyXEL, internet kullanıcılarına kablosuz bağlantı avantajı sunmak için özel bir kampanyaya imza atıyor. ZyXEL'in Prestige serisinin ödüllü P-660HW-T1 modemi özel kampanya fiyatıyla kaliteli, güvenli ve hızlı internet erişimini herkes için ulaşılabilir kılıyor. ZyXEL P-660HW-T1 modem, tüm ZyXEL satış noktalarında 89 Dolar+KDV yerine 69 Dolar+KDV gibi çok özel bir indirimle sunuluyor.

ADSL / ADSL2+ standartlarını destekleyen ZyXEL P-660HW-T1, kullanıcıyı kablosuz iletişimin tüm olanaklarıyla buluşturuyor. Voltaj dalgalanmalarına karşı özel koruma sunan adaptörüyle dikkat çeken ZyXEL P-660HW-T1, Türkçe Kolay Kurulum programıyla da kurulum işlemlerini yalnızca birkaç dakika içinde zahmetsizce gerçekleştirmenizi sağlıyor.

ZyXEL P-660HW-T1, 24 Mbps indirme hızıyla geleneksel modemlerden daha yüksek bant genişliğine sahip. Modem, güvenlik özellikleriyle de etkileyici bir performans sunuyor. Kablosuz internet bağlantılarında 256 bit WEP/WPA/WPA2/802.1x şifreleme yöntemleriyle yüksek güvenlik sağlayan ZyXEL P-660HW-T1 modem, özel olarak geliştirilmiş firewall özellikleri sayesinde davetsiz misafirlere karşı kullanıcılara ekstra koruma sağlıyor. Modemin kablolu bağlantı tercih eden kullanıcılar için özel olarak yapılandırılmış 4 adet 10/100Mbps Auto MDI/MDIX ethernet portu da bulunuyor.

Kolay kablosuz iletişim

Kolay kablosuz iletişim
Zyxel, P-660HW-T1 ADSL modemi için özel bir kampanya ile karşımızda.

ZyXEL P-660HW-T1'deki Sıfır Konfigürasyon, Trafik Yönetimi ve MBM (Media Bandwidth Management) gibi özellikler kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına yanıt verirken, aynı zamanda da maksimum performans elde edilmesini sağlıyor. ZyXEL P-660HW-T1'in MBM fonksiyonu, VoIP, video streaming, video konferans gibi medya uygulamalarına öncelik tanıyarak bu işlemlerin ses ve görüntü kaybı yaşamadan gerekli kalitede daha hızlı gerçekleştirilmesini mümkün kılıyor. ZyXEL P-660HW-T1 modem, 802.11g teknolojisi ve gelişmis kapsama alanı sayesinde yüksek konforda kablosuz iletişim sunuyor.

P-660HW-T1 modem, ZyXEL'in erişim noktalarıyla kablosuz olarak haberleşerek, bu sayede kablosuz kapsama alanınızı kablo çekme zahmetine katlanmadan kolayca genişletmenize imkan sağlıyor. ZyXEL P-660HW-T1 modem, 3 yıllık ZyXEL garantisiyle sunuluyor.

Okuyucu Yorumları