ZyXEL'den yüksek performans tutkunlarına!

ZyXEL'in yeni router'ı, kablosuz ağ üzerinde ulaştığı hızlarla yeni olanaklar sunuyor!

Hız tutkunlarına özel router!

ZyXEL, router ürün ailesinin en yeni üyesi Çift Bant (Concurrent Dual Band) Kablosuz N Media Router NBG5715'i tanıttı. ZyXEL Kablosuz N Router serisinin en üst modeli olma özelliğini taşıyan ürün, özellikle yüksek performans tutkunu ev kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik tasarlandı. NBG5715 ile kablosuz olarak HD video izlemek, online oyun oynamak, multimedya içeriklerden oluşan web sitelerinde gezinmek ve HD kalitesinde görüntüleri paylaşmak evin her köşesinde ve her an mümkün olabiliyor.

İyi tasarımının bir parçası olan MIMO (multiple-input multiple-output) teknolojisini destekleyen üç adet çift bant anteni sayesinde ağ üzerindeki transfer hızı 450 Mbps'e kadar çıkabiliyor. Eş zamanlı Dual Bant teknolojisi sayesinde, İnternet'te gezinti standart 2.4 GHz bant üzerinden gerçekleşirken, performansın önem kazandığı İnternet üzerinden film izlemek ya da online oyun oynamak gibi görüntü aktarımı işlemleri 5 GHz banttan ve aynı anda, herhangi bir parazitlenme olmadan gerçekleştirilebiliyor.

Bu 'Eş zamanlı bant' özelliği sadece bant genişliğinin etkinliğini optimize ederek hızlı ve kesintisiz bir kablosuz bağlantı sağlamakla kalmıyor; kablosuz ağı aynı anda kullanan her cihazın da bağlantı gücünü en üst seviyeye çıkarıyor. Piyasada bulunan eski jenerasyon dual bant özellikli cihazlarda iki frekans aynı anda çalışmıyor. Bir başka deyişle 2,4Ghz ile dizüstü bilgisayar bağlanırken, 5Ghz ile başka bir cihazla iletişim sağlanamıyor. Yeni nesil ZyXEL Concurrent Dual Band ile bu sorun çözülüyor ve en esnek çalışma olanağı sağlanıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları