ZyXEL ile tüm ağlar emrinize amade!

ZyXEL'in yeni bombası WAP3205 ile kablosuz ağda hızın tadını çıkarmaya hazır mısınız?

Tüm ağlar sizin!

Genişbant erişim çözümleri alanında dünya lideri ZyXEL'in yeni nesil 802.11n standardını destekleyen 300 Mbps hızındaki Wireless Network Access Point (Kablosuz Ağ Erişim Noktası) WAP3205, raflardaki yerini alıyor. Sıradan bir erişim noktasından farklı olarak 5 ayrı çalışma modunu destekleyen WAP3205, kablosuz ağ cihazlarının standardını biraz daha yükseltiyor. Erişim noktası, kablosuz istemci, kablosuz bridge, WDS repeater ve universal repeater olarak 5 ayrı modda çalışabilen WAP3205, Türkçe dil desteği, uzman ve başlangıç seviyesi yapılandırma seçenekleri ile her çeşit kullanıcının rahatlıkla kullanabileceği bir çözüm.

En dikkat çekici özelliği olan "universal repeater" modu ile marka ve modelden bağımsız tüm ADSL modem ve erişim noktaları ile kablosuz bağlantı kurabilen WAP3205, var olan kablosuz ağ çekim alanını altyapısını değiştirmeden geliştirmeyi mümkün kılarak kullanıcıları ek maliyetlerden kurtarabiliyor.

Siz hangi saatlerde çalışsın isterseniz...

Siz hangi saatlerde çalışsın isterseniz...

Bunun yanında 802.1x/WEP/WPA/WPA2 gibi gelişmiş güvenlik özellikleri ile güvenlikten taviz vermeyen WAP3205'in kablosuz çalışma saatleri kullanıcıların isteğine göre ayarlanabiliyor. Böylece kullanıcının cihazın başında olmadığı zamanlarda, kablosuz çalışma modu kapatılarak gereksiz enerji kaybının önüne geçilebiliyor. WAP3205 Access Point, ayarlanabilen kablosuz çıkış gücü ve 2 adet güçlü 5 dBi'lik anteni ile uzak mesafelerde kablosuz erişim ihtiyacı bulunan kullanıcılara sadece hız değil, aynı zamanda geniş bir kapsama alanı da sunuyor.

Tek tuşla anında güvenli bağlantı

ZyXEL'in 300 Mbps hızını destekleyen 802.11n USB alıcısı NWD-271N ile uyumlu bir ikili oluşturan WAP3205, her iki cihaz tarafından desteklenen WPS özelliği ile dikkat çekiyor. Wi-Fi Protected Setup (WPS) özelliği tek tuş ile kolay ve hızlı güvenlik yapılandırması sağlayarak kullanıcıları karmaşık güvenlik yapılandırma ayarları ile uğraşmaktan kurtarıyor. Tıpkı cihazların kurulumu gibi, ağ bağlantısı güvenliğini sağlamak da kullanıcıların sadece birkaç saniyelerini alıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları