ZyXEL'in yeni modemine her işlev bir arada!

ZyXEL'in yeni ADSL2 ve fiber router'ının bir araya topladığı özellikleri saymakla bitirmek zor

Hepsi bir arada router!

ZyXEL, yeni nesil modem ötesi niteliklere sahip ADSL2 , fiber, kablo ve 3G şebekeleri üzerinden İnternet'e erişebilen, 802.11n desteği sayesinde 300 Mbps kablosuz bağlantı hızı sunan yeni modemi P-661HNU-F1'i kullanıcılara sundu.

P-661HNU-F1, tüm operatörlerden 3G USB modem ile yedek İnternet bağlantısı sağlayabilme özelliğinin yanı sıra USB bellek veya sabit diskin Internet veya yerel ağ üzerinden güvenli paylaşımını mümkün kılıyor. Kullanıcı beklentilerini üst seviyede esnek kullanım avantajıyla karşılayan ürünün diğer gelişmiş özellikleri arasında VPN ile Internet üzerinden güvenli bağlantı, Ethernet portunun FTTx olarak fiber Internet veya kablo modem şebekesi üzerinden bağlanabilmesi ve 300 Mbps kablosuz erişim de yer alıyor.

Ev ve ofis ortamlarında güvenli bir kablosuz ağ oluşturmak için tasarlanan ZyXEL

P-661HNU-F1 Kablosuz Modem ile ADSL2 , fiber ve kablo İnternet şebekeleri arasında modem ya da router değiştirmeksizin sorunsuz geçiş yapılabiliyor. Ürünün esnek kullanım sağlayan yapısı sayesinde birçok özellik ihtiyaca yönelik olarak farklı amaçlar için planlanabiliyor. Bu sayede fazladan donanım maliyeti oluşmazken, yüksek nitelik de en ekonomik maliyetle sağlanabiliyor. ADSL2 hattıyla yapılan bağlantıdan fiber veya kablo Internet'e geçiş, ZyXEL P-661HNU-F1'in sahip olduğu, PC ve diğer ağ ürünlerinin bağlanabildiği LAN portlarından biri üzerinden gerçekleştiriliyor.

Yerel ağdaki kaynaklara erişimi hızlandıran 802.11n desteği ve 2x2 harici anten donanımı bulunan P-661HNU-F1, USB portu üzerinden bağlanan flash bellek ve sabit diski, güvenli biçimde kablolu ve kablosuz ağ paylaşımına açıyor. Üstelik bu paylaşıma erişim yetkisi doğrudan modem üzerinde oluşturuluyor ve okuma/yazma/silme haklarının hangi kullanıcılarda olacağı yine modem üzerinden belirlenerek paylaşılan dosyaların güvenliği sağlanmış oluyor. VPN desteği sayesinde kurumlara, şubeler arasında Internet üzerinden güvenli bağlantı oluşturma imkanı sunan P-661HNU-F1, ev kullanıcılarına da ev ve ofis arasında güvenli bilgi paylaşımı sağlıyor.

Acil durumlar için 3G desteği, temel özellikler

Acil durumlar için 3G desteği, temel özellikler

Acil durumlar için 3G desteği

Ürünün Internet bağlantısının kritik önem taşıdığı hizmet sektöründe büyük kolaylık sağlayan 3G ile yedek bağlantı desteği, kurumsal kullanıcılar ve gündüz dışarıda gece evde 3G USB modem kullanan ev kullanıcıları için kullanışlı bir özellik olarak dikkat çekiyor. Türkiye'de hizmet veren GSM operatörlerinin en çok kullandığı 3G USB modemleri destekleyen P-661HNU-F1, kullanıcı sabit Internet bağlantısıyla ilgili bir sorun yaşadığında, 3G USB modemin sunduğu bağlantıyı kablolu ve kablosuz ağa paylaştırabiliyor.

Üründe güvenli bir kablosuz ağ oluşturmayı sağlayan WPS özelliği, tek bir tuş ile otomatik olarak aktif edilebiliyor. ZyXEL P-661HNU-F1, WLAN ON/OFF butonuyla herhangi bir arayüzle uğraşmaksızın kablosuz bağlantıyı açıp kapatmayı da mümkün kılıyor. Kablosuz bağlantının açılış ve kapanış zamanlaması ise web arayüzü üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

ZyXEL P-661HNU-F1 Kablosuz Modem'in DoS saldırılarını önleyen gelişmiş güvenlik duvarı SPI Firewall ile Internet erişimi çok daha güvenli hale gelirken, gelişmiş servis önceliği yönetimi sayesinde video, ses ve veri uygulamaları için trafik tipine göre önceliklendirme yapılabiliyor. İnternet erişimini bilgisayar ve MAC adresine göre sınırlayabilen P-661HNU-F1, aynı zamanda saat, servis ve anahtar kelime bazında da erişim kısıtlama hizmeti sunarak verimli bir ebeveyn kontrolü sağlıyor.

ZyXEL P-661HNU-F1 temel özellikler

- ADSL2 , fiber ve kablo İnternet şebekeleriyle uyumlu
- Internet bağlantısını 3G şebeke üzerinden yedekleme
- USB portu üzerinden güvenli dosya paylaşımı
- 802.11n desteği ile 300 Mbps yüksek kablosuz bağlantı hızı
- Özel Internet ağı oluşturmak için VPN desteği
- Kolay kablosuz ağ kurulumu için WPS tuşu
- Kablosuz yayını manuel olarak açıp kapamayı sağlayan WLAN ON/OFF butonu
- 2x2 harici anten tasarımı
- SPI Firewall ile güvenli İnternet

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları