Zyxel, Yeni Erişim Noktasını Açıkladı!

Zyxel'in yeni erişim noktası NWA1302-AC, özelikle otel ve öğrenci yurtlarının kesintisiz yüksek hızda internet ihtiyacına cevap veriyor.

Zyxel'den yeni erişim noktası

Zyxel, oteller, öğrenci yurtları ve ofisler için her odada, her kullanıcıya güvenilir, yüksek hızlı kablolu ve kablosuz internet sağlamayı her zamankinden daha pratik hale getiren yeni erişim noktasını (Access Point) tanıttı. Sistem entegratörleri tarafından dakikalar içinde kurabilen erişim noktası, çalışabilmek için bir ağ anahtarına (switch) da ihtiyaç duymuyor.

Zyxel NWA1302-AC erişim noktası bağımsız olarak çalışabilir ya da işletmede kullanılan tüm erişim noktaları buluta bağlı olarak uzaktan merkezi olarak yönetilebilir.

NWA1302-AC, en son erişim noktası teknolojisini ve PoE özellikli bir Gigabit anahtarını bünyesinde birleştiriyor. Oda başına bir tane monte edilmek üzere tasarlanan erişim noktası, ağ anahtarlarına olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Bu sayede daha az cihaz satın almayı, kurulum için daha az zaman harcamayı ve işiniz için daha fazla zaman kazanmanızı sağlıyor.

Zyxel Kurumsal Kanal Satış Müdürü Ömer Faruk Erünsal yeni erişim noktası ile ilgili olarak, "Otel, okul ve ofis gibi çok sayıda odaya sahip küçük ve orta büyüklükteki kuruluşlar, kısıtlı zamanlama ve sıkı bütçelerle çalışıyorlar. Bu kuruluşlar için envanter maliyetlerini veya kurulum maliyetlerini azaltan her şeyin katkısı büyük oluyor. NWA1302-AC ise her iki yönde de tasarruf sağlıyor," dedi.

NebulaFlexTM bağımsız mod veya bulut tabanlı kontrol sunar

NWA1302-AC'in esnek yönetimi, yanlış donanıma yatırım yapma riskini de ortadan kaldırıyor.

"KOBİ'lerin birçoğu, otonom olarak çalışan veya yönetilmesi gerekenler arasından hangi AP'lere yatırım yapılacağını seçmekte zorluk yaşıyorlar ve yanlış karar vermeyi göze alamıyorlar. NWA1302-AC ile kuruluşlar bu ikilemi yaşamıyorlar.

Peki, NebulaFlexTM nasıl çalışır?

NWA1302-AC bağımsız modda iken, trafiği özerk olarak idare eder ve personel üzerindeki yükü hafifletir. Gerekirse, bulut tabanlı moda geçirilebilen NWA1302-AC, bir yöneticinin sadece birkaç tıklaması ile Nebula Bulut Merkezi aracılığıyla herhangi bir tarayıcıdan tam olarak kontrol edilebiliyor.

Sorunsuz kurulum, pratik portlar

NWA1302-AC, montaj kolaylığı sağlayan donanımı sayesinde, duvar, çıkış kutusu (buat kutusu), masaüstü prizi veya masanın görüş alanı dışında kalan kısmında, sinyal gücüne bağlı olarak en uygun olacak şekilde herhangi bir yere, bir ek kit gerekmeden sadece birkaç dakika içinde monte edilebiliyor. Dahili Ethernet ve PoE portları, akıllı TV'ler ve IP telefonlar gibi diğer oda içi cihazlara güç sağlamak ve bağlamak için başka bir kolaylık düzeyi sağlıyor.

Öncelikli olarak radyo frekansını tercih eden tasarım

NWA1302-AC, maksimum kapsama alanı ve daha yüksek veri aktarım hızları sağlamak için her donanım elemanı için radyo frekansı tasarımını optimize eden eşsiz bir "ilk önce Radyo Frekansı" yaklaşımı kullanılarak tasarlandı. Buna ek olarak, akıllı anteni ve ışın oluşturucu teknolojisi, her bir cihaz için sinyal yönünü dinamik olarak özelleştirerek, komşu erişim noktalarından gelen parazitleri de azaltıyor.

Okuyucu Yorumları