Zyxel'de Görev Değişimi!

Zyxel ailesine 2009 yılında Ürün ve İş Geliştirme Müdürü olarak katılan Ömer Faruk Erünsal, Kurumsal Kanal Satış Bölümünün başına geçti.

Zyxel'de görev değişimi!

Ağ teknolojileri alanında dünya liderleri arasında yer alan Zyxel Türkiye bünyesinde bir çok başarılı projeye imza atan Ömer Faruk Erünsal, Kurumsal Kanal Satış Müdürü olarak atandı.

Kariyerine 2009 yılında Zyxel Türkiye'de KOBİ Ürün ve İş Geliştirme Müdürü olarak başlayan Ömer Faruk Erünsal geçtiğimiz yıl Kurumsal Çözümler Kıdemli Ürün ve İş Geliştirme Müdürlüğü görevine atanmıştı.

Yeni yapılanmanın ardından Erünsal, kurumsal Kanal Satış Bölümünün başına geçti. Ömer Faruk Erünsal, bu yeni görevinde Zyxel çözümlerini sahada uygulayan çözüm ortakları, premium çözüm ortakları ve yetkili iş ortaklarından sorumlu olacak.

Zyxel'de atandığı yeni görevinden duyduğu heyecanı dile getiren Erünsal, "Kariyerime Zyxel Türkiye'de başlamış olmaktan ve 8 yıldır bu ailede bulunuyor olmaktan dolayı çok mutluyum Zyxel iş ortakları, ZyPartner'larımız Zyxel'in ürün ve çözümlerini nihayi noktaya ulaştıran, büyük önem verdiğimiz kaynaklarımız. Ürün ve İş Geliştirme Müdürü olarak ZyPartner'larımızın görüş ve düşüncelerine sık sık başvuruyordum. Yeni şapkamın yüklediği sorumluluklar çerçevesinde, artık kendileri ile daha sık görüşecek, Zyxel çözümlerini müşterilerimize birlikte götüreceğiz," değerlendirmesinde bulundu.

Ömer Faruk Erünsal kimdir?

İstanbul Ticaret Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Erünsal, tezli yüksek lisans derecesini Bahçeşehir Üniversitesi Pazarlama Yönetimi alanında yaptı. Evli ve 1 çocuk babası olan Erünsal, futbol, tenis, boks ve yüzme sporları ile ilgileniyor. Hobileri arasında sanat fotoğrafçılığı da bulunan Erünsal, akvaryum tasarımı yapmayı ve farklı yemek kültürlerini tanımayı da seviyor. Ömer Faruk Erünsal iyi derecede İngilizce biliyor.

Okuyucu Yorumları