Zyxel'den Optimum Performanslı Access Point

Zyxel'den öğrenci yurtları ve okul kampüsleri için optimum performans sunan Access Point

Optimum performanslı Access Point

Eğitim saatleri içerisinde veri iletişimi yoğunluğunu kaldırabilecek ve her kampüste aynı kalitede hizmeti sağlayabilecek bir ağ altyapısına olan ihtiyaç her geçen gün çok artıyor. Öte yandan eğitim kurumlarında binaların içi kadar, bina dışında yer alan sosyal alanlarda da internete bağlı kalabilmek son derece önemli. Tüm bunlara ek olarak; kampüslere geçici olarak gelen misafirlere de internet hizmetinin aynı kolaylıkla sunulabilmesi gerekiyor.

İşlevselliği ve kullanıcı dostlu özellikleri ile beğeni toplayan Erişim Noktası (AP) NWA1123-ACv2, eğitim kurumlarının tüm iletişim ihtiyaçlarına cevap veriyor. Ürün, maksimum kablosuz performans sağlamak için güçlendirilmiş yüksek kapasiteli anten modülü, üstün güç amplifikatörleri gibi artılarıyla dikkat çekiyor. Zyxel NWA1123-ACv2 802.11ac Hybrid erişim noktası, 1.2Gbps'ye kadar birleşik veri hızı sunuyor. Erişim noktası, bağımsız ve lisanssız Nebula bulut yönetimi imkânı sunan NebulaFlex'i de destekliyor.

NWA1123-ACv2, ek bilgisayar ve yönetim aracı olmaksızın bağımsız olarak çalışabiliyor ve aynı zamanda herhangi bir ASMP aracı ile bilgi işlem yöneticileri tarafından kolaylıkla yönetilebiliyor.

Kolay kurulum

Kolay kurulum

"Üniversitelerin sahip olduğu ve geniş alana yayılmış kampüslerinde hızlı ve kesintisiz bağlantı için güçlü bir altyapı desteğine ihtiyacı bulunuyor" diyen Zyxel Kurumsal Kanal Satış Müdürü Ömer Faruk Erünsal, sözlerini şöyle sürdürüyor: "NWA1123-ACv2, eğitim kurumları için en ideal çözüm. Kurumsal sınıfta profesyonel bir Access Point'i konumlandırmak için çok fazla teknik bilgiye de ihtiyaç duyulmuyor. Bu nedenle ürün, kablosuz ağını kendi imkanları ile yönetmek isteyen işletmeler için de çok ideal."

Zyxel'in üniversite ve lise kampüsleri için komple ürün sunduğunu da anımsatan Erünsal okullarda en çok tercih edilen ürünler ile ilgili şu bilgiyi veriyor:

"Özellikle üniversite kampüslerinde Zyxel GS1920 Serisi switch'ler yoğun ilgi görüyor.Sağlam ve güvenli bir ağ ortamı oluşturmak için ağ koruma özellikleri ve kapsamlı erişim yönetimi işlevleri sunan ürün, KOBİ'lerin de gözdesi konumda. Bunun yanı sıra Zyxel güvenlik duvarı ZyWALL USG110, Hepsi Bir arada, Akıllı WLAN Denetleyicisi; NXC2500 de sıkça konumlandırılan diğer ürünler arasında yer alıyor."

Okuyucu Yorumları