LED panelli monitörlere iyi bir örnek.

LED panelli modern tasarımlı monitörlere iyi bir örnek olarak rahatlıkla gösterilebilir.

AOC E2462Vw İnceleme
CHIP Online Notu 72
  • LED panel görüntü kalitesi
  • Şık ve modern tasarımı
  • Tepki süresi
  • Hoparlör yok

Her ne kadar hızlı yaşam koşulları mobiliteyi desteklese de aslında yerleşik yaşam tarzını daha çok sevdiğimiz bir gerçek ve bunu en çok evimizde ve ofisimizde kullandığımız büyük ekranlarımızla ortaya koyuyoruz. Tablet veya dizüstü bilgisayarınızı bağlayabileceğiniz büyük ekranlı monitörlere iyi bir örnek olarak sunulan AOC E2462Vw, özellikle şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

İnceliği ve parlaklığıyla öne çıkan AOC E2462Vw, gövde tasarımıyla farklılık yaratıyor. Beyaz yekpare bir arka gövdeye sahip olan AOC E2462Vw, siyah ve beyazın muhteşem kontrastına ev sahipliği yapıyor. Arka panelinin aksine ön taraftan baktığınızda 23.6 inç büyüklüğünde siyah bir ekrana ve onu çevreleyen parlak malzemeli siyah bir çerçeveye sahip olduğunu gördüğünüz monitör, beyaz malzemeyi standında sürdürüyor. E2462Vw'nun standıyla öne ve geriye doğru ayarlanabilir durumda olduğunu söyleyelim. Bu sayede oturduğunuz konuma göre az da olsa görüntüyü ayarlayabiliyorsunuz. Ancak yükseklik ayarı yapmanıza ne yazık ki tasarım nedeniyle izin verilmiyor. Her monitörde yer verilmesi gereken bir özellik olmayan yükseklik ayarı, elbette satın alım aşamasında ihtiyaç dahilinde kişisel tercihleri etkileyebiliyor.

LED bir panele sahip olan AOC E2462Vw, görüntü kalitesiyle oldukça iddialı. 20.000.000:1 dinamik kontrast oranı ve 5 ms tepki süresiyle multimedya uygulamaları için başarılı bir platform olarak kullanabilmeniz mümkün. Siyah dengesiyle iyi bir görsellik sunuyor. Ayrıca LED arka panel kullanmasından dolayı daha düşük güç tüketimiyle de enerji tasarrufu sağlayan monitör, Eco Mode'a da sahip. 5 farklı görüntü modu sunan E2462Vw, bunlar arasında Text, Internet, Game, Movie ve Sport modlarını bulunduruyor. Kolay menü arabirimiyle rahatlıkla tercihlerinizi yapılandırabiliyorsunuz.

Özetle

AOC E2462Vw, başarılı bir monitör. Görüntü kalitesi ve şık tasarımıyla oldukça dikkat çekici. Hızlı sahnelerde etkili olduğunu ve renkleri canlı bir şekilde görüntülediğini söyleyebiliriz. AOC E2462Vw'yu genel olarak beğensek de, üzerinde hoparlör bulundurmaması ve görüş açısı IPS panelli monitörlere göre geniş olmaması ise en büyük handikapları.

Kimler Almalı

AOC E2462Vw, görüntü kalitesiyle iddialı bir monitör isteyen kullanıcıların satın alabileceği bir monitör. AOC E2462Vw, ayrıca tasarım tutkunlarına da hitap ediyor.

Alternatifleri

Eğer satın alacağınız monitörün hoparlörü olmasını istiyorsanız farklı modelleri incelemeniz gerekiyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli AOC E2462Vw
Ürün Markası AOC
CHIP Online Notu
72
Ekran 23.6 inç LED (1920x1080)
Tepki Süresi 5 ms
Parlaklık 250 kandela
Kontrast 20.000.000:1 (dinamik)
Görüş Açısı 170/160 derece
Dahili Hoparlör Yok
Okuyucu Yorumları