Conceptdraw V

Firmanın ofis çözümleri ailesinin bir üyesi olan Conceptdraw, proje yönetimi konusunda kullanıcılara yardımcı olabiliyor. Kendi kategorisinde Microsoft Visio’nun yakın takipçisi olan yazılım, çeşitli zeki diyagramlar ve bunları birbirine bağlamakta kullanılan araçlar ile hızlı ve pratik bir şekilde çeşitli konularda projeler hazırlayabiliyor.

Conceptdraw V İnceleme
CHIP Online Notu 81

Hem PC hem de MAC altında çalışabiliyorConceptdraw, Microsoft Visio ile de büyük benzerlikler gösteriyor. Hatta diyagramların görüntülenmesi, düzenlemesi ile veri ve formüllere erişim verilmesi bile aynı şekilde işliyor. Ayrıca Visio ve Conceptdraw içinde kullanılan diyagramlar da neredeyse aynı olduğu için kullanıcılar bir yazılımdan diğerine geçmekte de çok fazla zorlanmayacaklardır. Taslak galerisi ile ön plana çıkan Conceptdraw içinde farklı konularda projeler oluşturmak için önceden tanımlanmış diyagramlar da yer alıyor. Akış, network, elektrik mühendisliği ile ilgili diyagramlar, organizasyon şemaları, yapı düzenleri, haritalar ve web sitesi planları bunlardan sadece bir kaçını oluşturuyor. Proje bir kere tamamlandıktan sonra ise HTML, PDF, Powerpoint, Flash filmi ya da XML biçiminde kaydedilmesi de mümkün oluyor.

Özetle

Hem Windows hem de Mac altında çalışabilen güçlü bir çizim ve diyagram hazırlama aracı. Bir göz atmadan Visio’ya yönelmeyin.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Conceptdraw V
Ürün Markası Conceptdraw
CHIP Online Notu
81
Okuyucu Yorumları