Sade ve basit ses çözümü

Creative, I-Trigue serisine yeni eklediği 2200 modeliyle, taşınabilir cihazlar ve dizüstü sistemlere etkili bir ses çözümü eklemenizi sağlıyor.

Creative I-Trigue 2200 İnceleme
CHIP Online Notu 66

Multimedya içerik, dijital görüntü ve müzik dosyaları vasıtasıyla bilgisayar ortamından, hayatımızın içine doğru adeta taşıyor. Bu içeriklerden taşınabilir video ve müzik çalarlar kullanarak faydalanabilirsiniz. Ancak bu cihazların ses sistemleri bazı durumlarda yetersiz kalabiliyor. Creative, I-Trigue serisine yeni eklediği 2200 modeliyle, taşınabilir cihazlar ve dizüstü sistemlere etkili bir ses çözümü eklemenizi sağlıyor. Siyah ve gri renklerdeki iki hoparlörden oluşan sistemde, hoparlörler ikişer adet 36 mm boyutunda titanyum sürücüye sahip. Bu sürücülerin malzeme kalitesinin yüksek olması, setin benzerlerinden kaliteli ses çıkışı vermesini sağlıyor. Sağ hoparlör üzerinde yer alan ses ve ton ayarı- nın yanısıra, bu hoparlörün üzerinde bir kulaklık girişi bulunuyor. Eğer bu seti bas sesleri subwoofer ile güçlendirmek isterseniz, bir subwoofer bağlantısının bulunduğ unu da hatırlatalım.

Özetle

Ancak ses seviyesinin ortasına kadar kaliteli bir çıkış alınabilen ürün, masaüstü sistemler için vasat, ancak dizüstü ve taşınabilir cihazlarda etkili bir ses çözümü sağlıyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Creative I-Trigue 2200
Ürün Markası Creative
CHIP Online Notu
66
Okuyucu Yorumları